Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΤΕΜΗ 3-2 ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Έλια ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ
Με ιδανικό τρόπο, έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη φετινή περίοδο, το τμήμα των νεανίδων μας. Συγκεκριμένα σε εντός έδρας αγώνα, επιβληθήκαμε του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΗ με 3-2 (11-25, 25-21, 23-25, 25-18, 15-09).
Η Άρτεμη στο 1ο σετ, εκμεταλεύτηκε τις λάθος θέσεις με τις οποίες ξεκίνησε η ομάδα μας και προηγήθηκε εύκολα με 0-1.
Στο 2ο σετ, παίχτηκε καλύτερο βόλει και η ομάδα μας με καλή απόδοση, κατάφερε και ισοφάρισε σε 1-1.
Το 3ο σετ, ήταν το πιο αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να είναι πάντα μαζί στο σκορ, με την Άρτεμη πιο ψύχραιμη στο τέλος να ξαναπροηγείται με 1-2.
Στο 4ο σετ, η Δραπετσώνα πήρε από την αρχή μεγάλες διαφορές και δε δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 2-2.
Με τη φόρα του προηγούμενου σετ, ξεκίνησε η ομάδα μας το 5ο και παίζοντας καλό βόλει, ολοκλήρωσε την ανατροπή παίρνοντας τη νίκη.
Αξίζει  να σημειωθεί, ότι στο 9-4 του 5ου σετ, τραυματίστηκε και αποχώρησε η πασαδόρος της Άρτεμης και αθλήτρια της ομάδας μας (έχει δοθεί με υποσχετική) Φιλουμένη Σιμιτζή. Ελπίζουμε ο τραυματισμός της, να αποδειχτεί επιπόλαιος και γρήγορα να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να βοηθήσει την Άρτεμη στο πρωτάθλημα γναικών, στην προσπάθεια τους για είσοδο στα play off της Β΄ Εθνικής.
Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας το φετινό πρωτάθλημα των νεανίδων, στο οποίο κατακτήσαμε την 7η θέση,  που είναι η υψηλότερη στη μικρή πορεία μας σε αυτό το πρωτάθλημα. Και σε συνδυασμό με την 8η θέση στις κορασίδες, αυτόματα η Δραπετσώνα κατατάσσεται στις καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ. Περιμένουμε πια και το πρωτάθλημα παγκορασίδων, ώστε να έχουμε τη συνολική αποτίμηση της χρονιάς. Το βέβαιο είναι, ότι αυτές οι πορείες μας δημιουργούν αισθήματα ευθύνης ώστε εμείς ως διοίκηση, κατά πρώτον να προστατεύσουμε τα κεκτημένα και κατά δεύτερο να ενισχύσουμε την προσπάθεια προπονητών και αθλητριών, ώστε του χρόνου να παρουσιαστούμε καλύτεροι. 
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Βλάχου και της κας. Καλιγέρη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Χίου, Παπαδόγγονα (λ), Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Τσιριγώτη, Πόποβα, Δούφα, Φούσκα, Χόρτη, Στοίτσεβα, Αμοιρίδου.
ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΗ: (Σαραντέας) Χατζησταύρου, Σιμιτζή, Τεντζέρη, Χαβιαρίδου, Κουτσούρη, Αποστολάκη, Μοναχού, Μανίκα, Μουρτίδη (λ).
Στους υπόλοιπους αγώνες της 5ης αγωνιστικής:
ΙΛΙΟ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-3
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2-3
  
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (14-05) 09 (3) (5-3)
2. ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (14-08) 09 (3) (5-5)
-----------------------------------------------------
3. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (12-05) 09 (3)  (3-5)
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (07-11) 07
5. ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΗ (07-13) 06
6. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (03-15) 05
Απ΄ ότι φαίνεται στην 1η θέση της βαθμολογίας ισοβάθμησαν 3 ομάδες και την πρόκριση στην τελική φάση κέρδισαν οι ΓΣ Ηλιούπολης και Πανιώνιος στη διαφορά των σετς στους αγώνες μεταξύ αυτών των τριών ομάδων.
Από το Β΄ όμιλο την πρόκριση στην τελική φάση έχει κερδίσει η Αργυρούπολη και οι Τράχωνες ή ο Πορφύρας, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη στο μεταξύ τους αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...