Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Αύριο Σάββατο 07/02 και ώρα 08:15 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το Πέραμα όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Φιλία, οι εξής αθλήτριες: Χάνου Κ., Χάνου Στ., Λιόλιου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Ιωάννου, Συναπίδου, Μοίρα, Θωμαίδου, Φώτου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄: Αύριο Σάββατο 07/02 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Μίλωνα Γ΄, οι εξής αθλήτριες: Βλαντίδου, Καστρίτση, Χρυσού, Κάβουρα, Όκκα Γ., Στεφοπούλου, Δριβάκου, Λεκκάκου, Όκκα Χρ.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Αύριο Σάββατο 07/02 και ώρα 16:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το Ίλιο, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα οι εξής αθλήτριες: Βεντούρη, Αμοιρίδου, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Αγγέλη, Στοίτσεβα, Κουμρόγλου, Χάνου Στ., Χάνου Κ.,  Λιόλιου Γ., Νάκη.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 08/02 και ώρα 13:15 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Αρμενική, οι εξής αθλητές: Αντωνόπουλος, Ασλανίδης, Θεοδωρόπουλος, Κοντούδης, Μαρούσης, Περιμένης, Σαββίδης, Τέντης, Τσουλφάς, Χαρακλάνης, Χατζηδημητρίου.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α': Την Κυριακή 08/02 και ώρα 13:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη, όπου θα αντιμετωπίσουμε το Μίλωνα, οι εξής αθλητές: Αμοργιανός Πρ., Αμοργιανός Μ., Δαδημόπουλος, Δαρδανός, Διαμαντής, Θωμόπουλος, Κογκαλίδης, Λεκάι, Χαρακλάνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...