Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΣΕΧΙΑ 3-0 ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ


Με νίκη 3-0 (25-16, 25-18, 25-20) επί της Τσεχίας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνικής παίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στον εναρκτήριο αγώνα του τουρνουά, απέναντι στους Τσέχους που θεωρούνται μαζί με την Ελλάδα από τα φαβορί για την δεύτερη θέση του ομίλου που διεξάγεται στο Στέινμπρουν της Αυστρίας, καθώς θεωρητικά οι Ρώσοι έχουν τον πρώτο λόγο.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάκης Δημητριάδης, δήλωσε: «Κάναμε μια καλή αρχή, αν και πριν από το ματς της πρεμιέρας υπήρχε ένα σχετικό άγχος περισσότερο επειδή δεν είχαμε τόσο αναλυτική εικόνα για τον αντίπαλο. Τα παιδιά όμως, έπαιξαν σοβαρά και πειθαρχημένα και δεν επέτρεψαν στους Τσέχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Το γεγονός ότι εκτελέσαμε σωστά την τακτική μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν και το κλειδί της νίκης. Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι. Το επόμενο ματς είναι με την Δανία, όπου νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε και ίσως η πρόκριση να κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Αυστρία. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο, ούτε την Πορτογαλία, αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης και σήμερα τα παιδιά μου έδειξαν ότι θέλουν πολύ να περάσουν στα τελικά της διοργάνωσης».

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της Εθνικής έχει ως εξής (ώρες Ελλάδας):

Τρίτη 4/1/2011: Τσεχία - Ελλάδα 0-3

Τετάρτη 5/1/2011: Δανία - Ελλάδα (16:00)
Πέμπτη 6/1/2011: Ελλάδα - Ρωσία (21:00)
Παρασκευή 7/1/2011: Αυστρία - Ελλάδα (18:30)
Σάββατο 8/1/2011: Ελλάδα - Πορτογαλία (16:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...