Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Βαγγέλης ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
Νικηφόρα πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, με καλή εμφάνιση, πέτυχε το αντρικό μας τμήμα εκτός έδρας επί του ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ με 0-3 (18-25, 17-25, 20-25).
Είναι η πρώτη φορά στον τρίτο χρόνο παρουσίας μας στην Α2, που ξεκινάμε το πρωτάθλημα με νίκη και αυτό από μόνο του σηματοδοτεί πολλά πράγματα.
Στο ξεκίνημα του αγώνα, είχαμε ένα διάστημα προσαρμογής, αλλά μετά το 9-6, πήραμε διαφορές 2-4 πόντων, την οποία μέχρι το τέλος τη συντηρούσαμε με αυξανόμενη πρόοδο.
Στο 2ο σετ, πήραμε από την αρχή το προβάδισμα για να κάνουμε εύκολα το 0-2.
Ίδια εικόνα και στο 3ο σετ, αν και με κάποια συνεχόμενα λάθη στα σέρβις, δώσαμε το δικαίωμα στα Ναυπηγεία, κάπως να μας απειλήσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Συμπερασματικά, μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι σήμερα από τη ομάδα μας και πλέον αντιμετωπίζουμε το μέλλον καλύτερα στην υπόθεση σωτηρίας από τον υποβιβασμό.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ.Μενεσλή και Πρέντζα.
ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ: (Φορτούνας) Κοτσίνης, Κατσανεβάκης, Παπαδέας, Μπασούκας, Χαλδαίος, Δημοβασίλης, Μακρής (λ), Κάνουλας, Καρακατσάνης, Παπαβασιλείου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Ρούσσος (λ), Μπαλτάσης, Φελερής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...