Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΙ 4η ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΙ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΖΟΥΠΑΝΗΣ



Φουλ για 4αδα οι Κότσι - Ζούπα
 

Ούτε οι Γερμανοί Φουξ / Κατσμάρεκ δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη, οι οποίοι επικράτησαν με 2-1 (26-28, 21-18, 15-9), προκρίθηκαν στους προημιτελικούς και αγωνίζονται κόντρα στους Ρώσους Λιαμίν / Μπαρσούκ για μια θέση στην τετράδα.

Τα δύο ζευγάρια είχαν τεθεί αντιμέτωπα και στην α’ φάση του τουρνουά όταν η Εθνική ομάδα είχε επικρατήσει με 2-1 (32-34, 21-18, 15-9) μετά από μια μάχη 60 λεπτών, ενώ ανάλογο ήταν και στο σημερινό ματς με τους Γερμανούς οι οποίοι πήραν το πρώτο σετ αλλά Γιώργος και Νίκος βρήκαν τον τρόπο για να φτάσουν στην ανατροπή.

«Καλό θα ήταν να μην μας γίνει συνήθεια το να ανατρέπουμε το σκορ», είπε χαμογελώντας ο ‘Κότσι’ για να συμπληρώσει ο ‘Ζούπα’ «Είναι σημαντικό πάντως το ότι βρίσκουμε τις δυνάμεις ψυχολογικές και σωματικές για να επιστρέφουμε στα παιχνίδια κι αυτό δείχνει το δέσιμο που έχουμε πλέον ως ομάδα. Γενικά είναι ένα τουρνουά όπου όλες οι ομάδες είναι κοντά κι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά».

Το γεγονός ότι έχουμε ήδη κερδίσει τους Ρώσους μια φορά στην Ξιαμέν σύμφωνα με τον Γιώργο: «…δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε ότι επειδή τους κερδίσαμε στον όμιλο θα κερδίσουμε και τώρα. Αν έχουμε την ίδια θέληση και κάνουμε το παιχνίδι μας σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε».

Πάντως ήδη η Ελληνική ομάδα είναι αυτή που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη εντύπωση μέχρι στιγμής στο τουρνουά με τις ξένες ομάδες να αρχίζουν τα πειράγματα για την εντυπωσιακή παράδοση που χτίζουν οι ‘Κότσι-Ζούπα’ στην Ξιαμέν (και πέρσι είχαν καταλάβει την 5η θέση). ‘Μήπως πρέπει να ζητήσετε να γίνονται περισσότερα τουρνουά εδώ;’, είναι η ατάκα που ακούει το Ελληνικό δίδυμο.

«Δεν πιστεύουμε σε παραδόσεις, αλλά σίγουρα και πέρσι και φέτος δείχνουνε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Στο τουρνουά οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες αφού φυσάει πολύ και θέλει μεγάλη προσοχή. Από την άλλη κι εμείς είμαστε πλέον πολύ πιο ώριμοι και έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά για να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις τόσων μεγάλων τουρνουά», είναι η εξήγηση του Γιώργου και του Νίκου.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...