Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

1. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 01/11 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Μίλωνα, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Κουμρόγλου, Χάνου Στ., Χάνου Κ., Αγγέλη, Στοίτσεβα, Λιόλιου Γ.
 
2. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ : Το Σάββατο 01/11 και ώρα 16:00 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Πετρούπολη, οι εξής αθλήτριες: Βλασταρίδου, Φώτου, Συναπίδου, Μαρκουτσά, Θωμαίδου, Νουρλιάδη, Μοίρα, Νόου, Χίου, Μουστάκα, Κανελλοπούλου, Κούτσου.
 
3. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 02/11 και ώρα 12:30 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Θρίαμβο, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Βλασταρίδου, Τσιριγώτη, Πόποβα, Τσίρου, Παπαδόγγονα, Χόρτη.
 
4. ΠΑΙΔΕΣ: Την Κυριακή 02/11 και ώρα 15:45 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Κύζικο, οι εξής αθλητές: Αμοριανός Πρ., Αμοριανός Μ., Βεστάκης, Κογκαλίδης, Θωμόπουλος, Διαμαντής, Δαρδανός, Αρχοντής, Λεκάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου