Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε αγώνας προετοιμασίας σε επίπεδο νεανίδων μεταξύ της ομάδας μας και της αντίστοιχης του Πορφύρα στο γυμναστήριο μας.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε ένα ασυνήθιστο για τα δεδομένα σχεδόν γεμάτο γυμναστήριο, παρουσιάστηκαν κάποιες συμπεριφορές από τη μεριά της εξέδρας, σε βάρος των κοριτσιών του Πορφύρα, οι οποίες δεν αρμόζουν στο χαρακτήρα που έχουμε επιδείξει μέχρι τώρα, ως σύλλογος σε αυτά τα 12 χρόνια λειτουργίας μας και ούτε επιθυμούμε να τις διαφοροποιήσουμε.
Δυστυχώς, η ανθρωπογεωγραφία της εξέδρας, στο συγκεκριμένο αγώνα, δεν είχε και πολύ σχέση με το σύλλογο μας, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν της κόσμιας συμπεριφοράς σε αρκετά σημεία.
Παρ΄ ότι, οι αρμόδιοι άνθρωποι του συλλόγου μας, προσπάθησαν πολλάκις, να δώσουν μιαν άλλη κατεύθυνση συμπεριφοράς, αυτοί αγνοήθηκαν και μόνο προς το τέλος, έγινε κατορθωτό, να επιβληθεί μια μορφή ήπιας υποστήριξης.
Το άσχημο για το σύλλογο μας, είναι ότι δυστυχώς, συμπεριφορά μη αρμόζουσα, επέδειξε και μέλος του συλλόγου μας. Άμεσα, η Επιτροπή Πετοσφαίρισης, επιλήφθηκε του γεγονότος με τον τρόπο που έπρεπε.
Επειδή λοιπόν, εμείς δεν επιτρέπουμε σε κανένα ξενόφερτο στοιχείο, να διαταράξει τις αδελφές σχέσεις που έχουμε με κόπο κτίσει όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά με τον Πορφύρα, ζητάμε συγγνώμη από το αδελφό σωματείο με την υπόσχεση, συμπεριφορές εξέδρας τέτοιας μορφής, ότι δε θα ξανασυμβούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...