Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΖΟΥΠΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Εξαιρετικό ξεκίνημα στην Κίνα για Κότσι, Ζούπα  

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσαν να φανταστούν οι Κότσι, Ζούπα στο τουρνουά Όπεν που διεξάγεται στην πόλη Ξιαμέν της Κίνας. Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι στο ίδιο τουρνουά, η Εθνική ομάδα κατέκτησε την πέμπτη θέση.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση κι αύριο το πρωί κόντρα στους Καναδούς Χατς / Ρέντμαν θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλο (που δίνει και την απευθείας πρόκριση στο 2ο γύρο των νοκ άουτ αγώνων).

Οι 'Κότσι-Ζούπα' ξεκίνησαν με μια σχετικά εύκολη επικράτηση επί των Γιαπωνέζων Μουρακάμι / Τακαχάσι με 2-0 (21-18, 21-15) για να ακολουθήσει μια αναμέτρηση θρίλερ με τους Ρώσους Λιαμίν / Μπαρσούκ τους οποίους κέρδισαν με 2-1 (32-34, 21-18, 15-9).

Στο πρώτο σετ η Εθνική είχε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί ωστόσο το κατέκτησαν οι Ρώσοι (με το τελευταίο σφύριγμα να προκαλεί αντιδράσεις), ωστόσο οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης βρήκαν τον τρόπο για να αντιδράσουν και να πάρουν τη νίκη.

«Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση από τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει κι από τις δύο νίκες που πετύχαμε. Παίξαμε αρκετά καλά και κυρίως αντιδράσαμε σωστά μετά την απώλεια του πρώτου σετ με τους Ρώσους. Έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά θέλουμε τη νίκη με τους Καναδούς για να πάρουμε και την πρώτη θέση», είπε μετά το τέλος των αγώνων ο Γιώργος Κοτσιλιάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...