Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Διώξεις για τη μετα-ολυμπιακή χρήση των ολυμπιακών ακινήτων

Οι εισαγγελείς άσκησαν ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην επικεφαλής της «Ολυμπιακά Ακίνητα» Κωνσταντίνου Ματάλα ενώ ζητούν άρση της βουλευτικής ασυλίας του διαδόχου του, βουλευτή ΝΔ Διονύση Σταμενίτη. Σύμφωνα με την κρίση των εισαγγελέων, η εταιρεία δεν μερίμνησε ως όφειλε για τη μετα-ολυμπιακή χρήση των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιήθηκαν στους Αγώνες του 2004.


Iωάννα Μάνδρου

Ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία ασκήθηκε κατά του πρώην προέδρου της εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα» Κωνσταντίνου Ματάλα, ενώ για τον διάδοχο του, νυν βουλευτή της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη, η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή με αίτημα να αρθεί η βουλευτική του ασυλία ώστε να διωχθεί και αυτός.

Οι εισαγγελείς Σωτήρης Μπουγιούκος και Ελένη Σίσκου, μετά από πολύμηνη έρευνα, κατέληξαν ότι προκύπτουν ευθύνες για τους δυο πρώην επικεφαλής της εταιρείας, η όποια είχε αναλάβει τη μετα-ολυμπιακή συντήρηση και χρήση τόσο των σταθερών όσο και των κινητών κατασκευών που χρησιμοποιήθηκαν στους Αγώνες του 2004.

Η εταιρεία, στην οποία πέρασαν όλες οι εγκαταστάσεις πλην του ΟΑΚΑ, φαίνεται πως δεν μερίμνησε ως όφειλε για τη μετα-ολυμπιακή τους χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...