Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΑ

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο καθώς έχασε το πρώτο σετ και ήταν πίσω στο σκορ με 11-7 στο β’ σετ η Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ Γυναικών κατάφερε να κερδίσει στον τελευταίο αγώνα της στον προκριματικό όμιλο και να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα νοκ άουτ ματς του τουρνουά OPEN στο Παρανά της Αργεντινής.


Οι Τσιαρτσιάνη / Αρβανίτη επικράτησαν με 2-1 (15-21, 21-17, 15-8) των Αμερικανίδων Χάνκους / Βανζβίτεν, αλλά την ίδια ώρα οι Βραζιλιάνες Λίλι / Ρεμπέκα έκαναν την ανατροπή στον αγώνα τους με τις Αμερικανδίες Ντόντι / Ντέι επικρατώντας επίσης με 2-1 (19-21, 21-18, 23-21).

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Βραζιλιάνες πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στο β’ γύρο ενώ Μαρία και Βίκυ τερμάτισαν στη δεύτερη θέση και αργά το βράδυ θα μάθουν τον αντίπαλο τους στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ αγώνων (οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Παρασκευή).

"Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, αλλά ευτυχώς συνήλθαμε εγκαίρως και πήραμε τη νίκη και την πρόκριση", δήλωσε η Βίκυ Αρβανίτη μετά το τέλος του αγώνα με τις Αμερικανίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...