Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΛΩΝΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 2-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Κάτια ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ
Νικηφόρα -έστω και δύσκολα- πρεμιέρα εκτός έδρας πραγματοποίησε το α΄τμήμα των κορασίδων μας, επί του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑ με 2-3 (25-17, 21-25, 15-25, 25-19, 08-15).
Η ομάδα μας, μπήκε στον αγώνα μουδιασμένα και μέχρι να συνειδητοποιήσει το χώρο, έχασε εύκολα το 1ο σετ. Η συνέχεια, όμως ήταν αντίστροφη, τα κορίτσια μας επέβαλαν το ρυθμό τους και κατάφεραν να αποσπάσουν την πρώτη τους νίκη για το Γ΄ όμιλο, της Α΄ Κατηγορίας και να ατενίζουν με τις ελπίδες της πρόκρισης το μέλλον τους, στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο με τις νέες ιδαιτερότητες που εφαρμόζει η ΕΣΠΕΔΑ, προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δύσκολο.
Άριστη η διαιτησία των κυριών Καντλή και Σιδέρη.
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ: (Αποστόλου) Καρανίκα, Φερμελή, Χριστοπούλου, Σταθώρη Σ., Σταθώρη Χ., Δασκαλάκη, Δελάλη (λ), Μπουγιούκου, Γιακομιόγλου, Σταυρακοπούλου, Έλληνα, Τογδάκη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Αμοιρίδου, Ιωάννου, Σαλτουρίδου, Λιόλιου Αγγ., Βεντούρη, Μπουρέλι, Κουμρόγλου (λ), Χάνου Στ. (λ), Στοίτσεβα.
Στον άλλον αγώνα του όμιλου μας: ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...