Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (BINTEO)

Με νικήτριες τις ομάδες της Παναχαϊκής και του Κύζικου Νέας Περάμου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακή 5/10 το πρώτο τουρνουά volleyπου διοργάνωσε η ΓΕ Μεσολογγίου με ομάδες από την Α2 Εθνική Κατηγορία.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξη της Παναχαϊκής και της Δραπετσώνας νικήτρια αναδείχτηκε η  ομάδα από την Πάτρα με 3-0 σετ.

Χωρίς  να νιώσει ιδιαίτερη απειλή στο πρώτο σετ η Παναχαϊκή το κατέκτησε με 25-17, τα δυο σετ που ακολουθησαν ήταν πέρα ως πέρα ανταγωνιστικά με τις δυο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα, το δεύτερο σετ θα τελείωση με σκορ 30-28.

Στο τρίτο σετ, η ομάδα της Δραπετσώνας θα είναι αυτή που θα οδηγεί το σκορ μέχρι το 19-21 υπέρ της, με πολύ καλή υποδοχή και με τον Νίκο Ρουμελιώτη στο σερβις η Παναχαϊκή θα μπει μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά με 23-22 και θα είναι η νικήτρια με 27-25.

Τα σετ:25-17, 30-28, 27-25.

Παναχαϊκή: (Λυκούδης) Ρουμελιώτης Ν, Λιβαθηνός, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Βασιλάκος, Ντονας, Ρουμελιώτης Μ (Λ), Μούρτζης, Χρηστιάς, Γεωργακόπουλος, Καραμπέρης, Στούπης.

Δραπετσώνα: (Πλήθης) Γκαϊτάσοβ, Δεληπρίμης, Μαλαματίνας, Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Μπουλγάρου, Ρούσσος (λ), Στρατηγός, Φελερής.
Βίντεο από τον αγώνα, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...