Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 1-3 ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ

Ο Πανερυθραικός ήταν ο νικητής του σημερινού αγώνα προετοιμασίας που ήταν και ο τελευταίος για την ομάδα μας, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Μετά από ένα πολύ καλό αγώνα, η ομάδα της Ερυθραίας κατάφερε να νικήσει με 1-3 (17-25,23-25, 25-22, 24-26).
Η ομάδα μας απέδωσε ικανοποιητικό βόλει, δείχνοντας σχετικά έτοιμη για να διεκδικήσει το στόχο της παραμονής στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι ειδήσεις όμως του αγώνα, ήταν αλλού. Η πρώτη, η άσχημη, ήταν η πολύ μικρή προσέλευση του κόσμου. Ήταν γνωστό και είχε κοινοποιηθεί κατάλληλα, ότι όλα τα έσοδα του αγώνα, θα διατίθονταν για αγορά αθλητικού υλικού προς τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας. Κάπου μπορεί να φταίξαμε εμείς, σίγουρα όμως η κύρια ευθύνη βαραίνει αυτούς που έπρεπε να είχαν κάνει τις κατάλληλες ενέργειες προς τους μαθητές των σχολείων, ώστε να είχαν με τις οικογένειες τους μαζική παρουσία. Αυτό δεν έγινε, σε μια εποχή που ο σύλλογος μας, θέλησε να αποδώσει σε αθλητικό υλικό - που τόσο λείπει - στα σχολεία, ώστε να κάνουν πιο εύκολα τη δουλειά τους. Φαίνεται, ότι οι διεθυντές και οι Κ.Φ.Α., των σχολείων, είχαν άλλες σοβαρότερες ασχολίες. Τέλος πάντων, εμείς θα τηρήσουμε την υπόσχεση μας και τα 62€ που συγκεντρώθηκαν, θα προσπαθήσουμε να τα διαθέσουμε στα σχολεία, ανάλογα με την αριθμητική παρουσία που θα έχουν στο αυριανό τουρνουά μίνι.
Η δεύτερη είδηση η καλή, ήταν η τιμητική απονομή πλακέτας που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Μανώλης Γλαμπεδάκης στον αρχηγό της ομάδας Βαγγέλη Στρατηγό, τιμώντας τον για τη συνεχή εδώ και 10 χρόνια παρουσία του στην ομάδα, αλλά και τη βοήθεια που προσφέρει σε οργανωτικό και όχι μόνο επίπεδο.
Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά και τον Πρόεδρο του κ. Γιάννη Τσιμπινό, όπως και τους διαιτητές κ.κ. Τρανταφυλλόπουλο, Βελώνη για την εθελοντική παρουσία τους. Να σημειωθεί, ότι στον αγώνα υπήρξαν και 6 επόπτες γραμμών, οι οποίοι εναλλάσσονταν, ώστε να προετοιμαστούν κι αυτοί καλύτερα.  
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Παπαθανασίου, Μπουλγάρου, Μαλαματίνας, Μπαλτάσης, Ρούσσος (λ), Στρατηγός, Δεληπρίμης, Φελερής, Κογκαλίδης.
ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ: (Λάιος) Κούνας, Παπακυριακού, Κωστόπουλος Γ., Κωστόπουλος Β., Λυκούρεσης, Κρέτσης, Αχιλλεόπουλος (λ), Τσαδήμας, Ρεζκ, Τοπαλίδης. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...