Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΥ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ

Για το Σαββατοκύριακο 11-12/10/14, έχει προγραμματίσει ο σύλλογος μας, ένα διήμερο γεμάτο βόλει.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 17:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας βόλει σε επίπεδο αντρών μεταξύ του συλλόγου μας και του Πανερυθραικού και οι δύο ομάδες του πρωταθλήματος της Α2. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα αυτού, έγκειται στο γεγονός ότι στην είσοδο θα υπάρχει εισιτήριο για τους θεατές πάνω των 16 χρονών και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά αθλητικού υλικού του βόλει, που θα προσφερθούν στα δημοτικά σχολεία της πόλης μας.
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 12 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 1ο τουρνουά μίνι βόλει ''ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', στο οποίο θα μετάσχουν οι μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων της πόλης μας και θα είναι αφιερωμένο στον πρόσφατα θανόντα Πρόεδρο του συλλόγου μας Αριστείδη Παπαμιχαήλ.
Με τον τρόπο αυτό, αισθανόμαστε ότι τιμούμε τη μνήμη αυτού του τεράστιου ανθρώπου και κρατάμε μια αλληλέγγυα στάση ειδικά προς τα σχολεία της πόλης μας, των οποίων επιζητούμε τη συνεργασία τους, γιατί μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε λίγα πράγματα, ενώ όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα.
Περιμένουμε, λοιπόν όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας και όχι μόνο, να στηρίξει με την παρουσία του, αυτήν την προσπάθεια, ώστε πάνω απ΄ όλα να ξανακερδίσουν τα παιδιά τους ενδοδημοτικούς αγώνες, που τα τελευταία χρόνια, με τον Καλλικράτη το έχουν στερηθεί.   
Παρακαλούμε ιδιαίτερα τους διευθυντές και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων, για τη συνεργασία τους, ώστε στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση των μαθητών για το διήμερο αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου