Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Β΄- ΑΡΜΕΝΙΚΗ Α΄ 1-3 ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Με εντός έδρας ήττα από την ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ με 1-3 (25-18, 24-26, 09-25, 19-25), ξεκίνησε το πρωτάθλημα το β΄ τμήμα των παμπαίδων μας.
ΠΑΝΩ: Μαίρη ΑΝΘΗ (έφορος), Γιάννης ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Θεόδωρος ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ, Χρήστος ΤΣΟΥΛΦΑΣ, Μιχάλης ΚΟΝΤΟΥΔΗΣ, Κώστας ΧΑΡΑΚΛΑΝΗΣ, Όλγα ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (προπονήτρια) ΚΑΤΩ: Παύλος ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, Νίκος ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Απόστολος ΜΑΡΟΥΣΗΣ, Γιώργος ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Κώστας ΤΕΝΤΗΣ.
Τα πολύ μικρά αγόρια μας, στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση, προσπάθησαν να σταθούν ανταγωνιστικά στον αγωνιστικο χώρο και τα κατάφεραν απόλυτα.
Παρ΄ ότι ήταν πολύ δύσκολο, να δούμε πολλές ολοκληρωμένες φάσεις,  η ομάδα μας έπαιξε σωστό βόλει και στο 1ο σετ, έδειξαν ότι το μέλλον προδιαγράφεται πολύ καλό και γι αυτά τα παιδιά.
Στο 1ο σετ, λοιπόν παίχτηκε βόλει και η ομάδα μας με σωστό παίξιμο, το κέρδισε εύκολα.
Στα υπόλοιπα 3 σετ, η Αρμενική άλλαξε τακτική και κέρδισε τον αγώνα με 1-3.
Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον υπεύθυνο της Αρμενικής κ. Χορέν Τσουκαλά και τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν τα αναγραφόμενα στην ανάρτηση διαγράφονται και ευχόμαστε καλή πορεία στο φίλο σωματείο της Αρμενικής. όσο για τα υπόλοιπα, θα διευκρινιστούν σε κατ΄ ιδία επαφή.
Άριστη η διαιτησία της κας. Πάτση και του κ. Χατσικιάν.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Κοντούδης, Τσουλφάς, Μαρούσης, Θεοδωρόπουλος, Χατζηδημητρίου, Αντωνόπουλος / Τέντης, Χαρακλάνης, Σαββίδης, Περιμένης.     
Στον άλλο αγώνα της 2ης αγωνιστικής: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Α (04-04) 03
-. ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ Α (03-04) 03
3. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ Α (03-00) 02
-. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α (03-01) 02
------------------------------------------------
5. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Α (01-03) 01
-. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Β (01-03) 01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...