Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 0-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Ελντιόν ΜΠΟΥΛΓΑΡΟΥ
Με ακόμα μία εντός έδρας ήττα από τον ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 0-3 (17-25, 20-25, 22-25), συνέχισε την πορεία του, το αντρικό μας τμήμα.
Ούτε αυτή τη φορά, η ομάδα μας κατάφερε να έχει καλή απόδοση, όμως η εικόνα της ήταν λίγο καλύτερη από τον προηγούμενο αγώνα. Είμασταν απογοητευτικοί σε όλους τους τομείς, αλλά περισσότερο στη διάθεση. 
Στα δύο πρώτα σετς, ο Απόλλωνας από τα μισά περίπου και μετά, έπαιρνε  διαφορές τις οποίες συντηρούσε μέχρι το τέλος.
Στο 3ο σετ, τα ποσοστά μας βελτιώθηκαν και προσπαθήσαμε για τη μείωση του σκορ, όμως ο Απόλλωνας μετά το 18-18, πήρε διαφορά με 2 πόντους την οποία κράτησε μέχρι το τέλος, εκμεταλλευόμενος αβίαστα λάθη μας.
Μετά και τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής, παραμένουμε στα επίπεδα της παραμονής με ισχνή διαφορά, την οποία με λογικά αποτελέσματα, θα δυσκολευτούμε μεν, αλλά θα διατηρήσουμε, δε.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μόσχου και Τσίτσικα.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης - Σκαρτάδος) Μαρμαρινός, Μαλαματίνας, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Ρούσσος (λ), Τζαννετουλάκος, Δεληπρίμης.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: (Νικηφορίδης) Κουμουνδούρος, Γεωργίου, Φραγκιαδάκης, Λένας, Χατζηκάλφας, Χριστοδούλου, Κοτζαμπάσης (λ), Χριστοφοράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...