Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΟΥΝΙΡΕΑ - ΕΑ ΠΑΤΡΑΣ 1-3


Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup πραγματοποίησε η ΕΑ Πατρών που νίκησε 3-1 την Ουνιρέα στη Ρουμανία.

Αυτή ήταν η 11η συνεχόμενη νίκη της αχαϊκής ομάδας. Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (12/1, 19.00) στην Πάτρα

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑ Πατρών, Γιώργος Χριστόπουλος, υποστήριξε "αν και δεν βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα πήραμε τη νίκη μέσα στην Ρουμανία και κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ήμασταν καλοί στα δυο πρώτα σετ, μετά το 2-0 χαλαρώσαμε και παρασυρθήκαμε από το ρυθμό της Ουνιρέα αλλά στο τέταρτο σετ ήμασταν σοβαροί και πήραμε τη νίκη. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση".

Τα σετ: 23-25, 14-25, 25-21, 20-25.

Η ΕΑ Πατρών αγωνίστηκε με τους Κουρνέτα, Σικέιρα, Σουλτανόπουλο, Ντορνέλας, Ντέιβινσον, Μαντέκας, λίμπερο ο Στεφάνου, Παπαδόπουλος, Ασπιώτης.
Αναδημοσίευση από sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...