Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑΣΤΡΖΕΜΠΣΚΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0


Εκτός συνέχειας έμεινε ο Ολυμπιακός στο Champions League, μετά την ήττα του με 3-0 από τη Γιαστρζέμπσκι στην Πολωνία.
Οι "ερυθρόλευκοι", που αγωνίστηκαν με πασαδόρο τον Παύλο Κουζούνη, πλήρωσαν τα πολλά λάθη τους, αφού θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι και τη νίκη, αν ήταν πιο προσεκτικοί.

Το αποτέλεσμα αυτό τους αφήνει 4 βαθμούς πίσω από την πολωνική ομάδα και συνεπώς δεν μπορούν να διεκδικήσουν την προνομιούχο 2η θέση, που οδηγεί στους "12" του Champions League.
Πλέον, ο Ολυμπιακός θέλει ήττα της Μπούντβα από την Μπλεντ και δική του νίκη σε μία εβδομάδα επί των Μαυροβούνιων για να καταλάβει την 3η θέση, που πιθανότατα θα τον οδηγήσει στο CEV Cup.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τη Γιαστρζέμπσκι, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αρκετά καλά, αφού στο 1ο σετ προηγήθηκε με 8-4. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι μείωσαν σταδιακά τη διαφορά, με συνέπεια να έρθει και πάλι στα ίσα το σετ. Τελικά, όντας πιο ψύχραιμοι στο φινάλε, οι Πολωνοί το πήραν με 25-23.

Στο 2ο σετ η Γιαστρζέμπσκι μπήκε πολύ δυνατά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη. Η διαφορά πήρε μεγάλες διαστάσεις (μέχρι το +7) και το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει προς το τέλος του σετ, αλλά χωρίς αποφύγει την απώλειά του (25-20).

Στο 3ο σετ οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την ευκαιρία τους, αλλά τη σπατάλησαν. Προηγήθηκαν με δύο πόντους στα μισά του σετ, αλλά τα πολλά λάθη συνεχίστηκαν, κυρίως από τη θέση του σέρβις, δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ξαναμπούν στο παιχνίδι και να πάρουν τελικά το σετ και τη νίκη με 25-22.

"Κάναμε μία καλή προσπάθεια απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και βάσει της απόδοσής μας πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στον Παύλο (Κουζούνη) που έπαιξε πολύ καλά σε μία άγνωστη γι' αυτόν θέση έχοντας ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο 24ωρο από πυρετό. Εν κατακλείδι κρατάμε την ικανοποίηση από την απόδοση και συνεχίζουμε τη δουλειά", δήλωσε μετά το ματς ο Γιάννης Καλμαζίδης

Από την πλευρά του, ο Παύλος Κουζούνης είπε: "Δεν είχα καθόλου άγχος και ευχαριστήθηκα πραγματικά το παιχνίδι. Ελπίζω να μην δυσκόλεψα τους συμπαίκτες μου. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ, σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι".

Τα σετ: 25-23, 25-20, 25-22

Γιαστρζέμπσκι (Μπερνάρντι): Ντίβις 13, Λόματς 2, Πολάνσκι 6, Γκαβρισέβσκι 5, Χάρντι 7, Γκασπαρίνι 15, Ρούσεκ (λ -56%) / Παβλίνσκι, Πάγιακ

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Ντεσπέιν 10, Γιαμπλόνσκι 5, Κραλ 12, Ανδρεάδης 2, Κουζούνης 2, Τζούριτς 12, Σωτηρίου (λ - 53%) / Παπάζογλου, Φράγκος 2.
Αναδημοσίευση από sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...