Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 2-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Ένα ακόμα βήμα προς την οριστική αποφυγή του υποβιβασμού πραγματοποίησε χθες το αντρικό μας τμήμα, το οποίο κέρδισε έναν ακόμα βαθμό από αντίπαλο μη ανταγωνιστή μας.
Πιο συγκεκριμένα στο ουδέτερο γήπεδο ΄΄Μ. Μερκούρη΄΄ του Ρέντη, το οποίο μας φιλοξένησε για μια ακόμα φορά, υποδεχτήκαμε τον Πανερυθραικό, ο οποίος κατάφερε και έφυγε νικητής με 3-2 (25-21, 25-23, 15-25, 17-25, 8-15).
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως στον 1ο γύρο στη Ν. Ερυθραία, έτσι και τώρα η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0, αλλά και τις δύο φορές ο Πανερυθραικός, έκανε την ολική ανατροπή και κέρδισε με 3-2.
Στο χθεσινό αγώνα, η ομάδα μας μετά από καιρό, έπαιξε καλό βόλει, μπήκε πολύ ορεξάτη και αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο, μη επιτρέπομτας στον Πανερυθραικό να κάνει καλό παιχνίδι.
Στο 1ο σετ, οι αντίπαλοι μας, είχαν μια ισχνή υπεροχή, περάσαμε για πρώτη φορά στο 18-17 και από κει και μετά με πολύ καλό παιχνίδι αυξήσαμε τη διαφορά και προηγηθήκαμε με 1-0.
Στο 2ο σετ, οι ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ, η ομάδα μας πήρε τη μεγαλύτερη διαφορά στο 23-19 και μετά απλά τη συντήρησε για το 2-0.
Κάτι η ικανοποίηση μας για τον ήδη 1 κερδισμένο βαθμό, κάτι ο εφησυχασμός μας και κάτι η άνοδος της απόδοσης του Πανερυθραικού, συνετέλεσαν στο γεγονός της εύκολης επικράτησης των αντιπάλων μας στα επόμενα τρία σετς.
Η ικανοποίηση μας, για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας, είναι μεγάλη με δεδομένο τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε πραγματοποιήσει ήδη μια πολύ καλή πορεία, η οποία είναι μπροστά από τους στόχους μας. Η υπόθεση σωτηρία μόνο με θαύμα θα χαθεί και πρέπει να πούμε ένα μπράβο σ΄ αυτά τα παιδιά, τα οποία αγωνιζόμενα σε αντίξοες συνθήκες, μοχθούν καθημερινά και παρουσιάζουν μια εικόνα πολύ καλή. Και όταν μιλάμε για αντίξοες συνθήκες, δε μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι προπονούνται σε γήπεδο το οποίο στερείται το ζεστό νερό για να κάνουν το μπάνιο τους, αγωνίζονται εδώ και πολύ καιρό σε άγνωστα γήπεδα και σε αρκετούς αγώνες έχουν κληθεί να κλείσουν τρύπες στην ομάδα, αντικαθιστώντας απόντες συναθλητές τους σε άγνωστες θέσεις.
Πρέπει για μια ακόμα φορά, να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Σπ. Νικολάκη, τη διοίκηση  του Ολυμπιακού ΣΦΠ και ειδικότερα τον κ. Ν. Μαντούβαλο, για την παραχώρηση του γυμναστήριου, όπως και τον πάντα πρόθυμο φύλακα του δήμου τον κ. Θωμά, ο οποίος πάντα μας καταυποχρεώνει. Δε θα πούμε όμως ευχαριστώ, σε κάποιον υπάλληλο - όχι του δήμου - ο οποίος έκανε τα πάντα για να μη διεξαχθεί εκεί ο αγώνας κλειδώνοντας τα πάντα. Ας είναι πάντως καλά.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μενεσλή και Κομπούρα.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Στρατηγός, Τσικάτος, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Τζαννετουλάκος, Αγγέλου, Ιατρόπουλος, Νασκιντασβίλι.
ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ: (Χατζηπέρος) Σπανός, Παπασιδέρης Γ., Γεωργάς, Παπασιδέρης, Ρούσσης, Κωστόπουλος, Αθανασιάδης (λ), Μπαρούτας, Παπακυριακού.   
 

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...