Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Εντός έδρας ήττα, με την οποία ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στην τελική φάση, υπέστη το α΄ τμήμα των κορασίδων μας από τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με 3-0 (20-25, 13-25, 14-25).
Η ομάδα μας δεν είχε απόδοση αντάξια της αξίας της και των προσδοκιών μας και η νίκη του Αιγάλεω - το οποίο προβάλει πλέον ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση - ήταν δίκαιη.
Μόνο στο 1ο σετ, η ομάδα μας πρόβαλε κάποια αντίσταση, όταν στο τέλος του κατάφερε και μάζεψε τη διαφορά, ενώ στα επόμενα δύο σετς, το Αιγάλεω πήρε από την αρχή μεγάλες διαφορές τις οποίες και συντήρησε χωρίς δυσκολία.
Ο αγώνας διεξήχθη σε όμορφη ατμόσφαιρα και η κατάληξη του ήταν ακόμα πιο όμορφη, γιατί συνέπεσαν τα γενέθλια δύο αντίπαλων αθλητριών - της Σιμιτζή από Δραπετσώνα και της Αναστασιάδη του Αιγάλεω - στις οποίες οι συναθλήτριες τους είχαν ετοιμάσει τις ανάλογες τούρτες και τα γιόρτασαν εντός γηπέδου, με τις αθλήτριες και των δύο ομάδων να τραγουδούν το αντίστοιχο τραγούδι και για τις δύο εορτάζουσες. Βέβαια μόνο η μία συνδύασε γενέθλια με νίκη, αλλά η ομορφιά του αθλητισμού απεικονίστηκε πλουσιοπάροχα από τις εικόνες μετά το  τέλος του αγώνα.
Με λάθη η διαιτησία των κ.κ. Τριανταφυλλόπουλου και Διαμαντή.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ραντοίκοβιτς) Βεντούρη, Σιμιτζή, Χίου, Σαλτουρίδου, Χόρτη, Λιόλιου, Κακαγή (λ), Μπουρελί, Αθανασάκη, Πόποβα.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: (Αντωνιάδη) Μανωλίκα, Βλάχου, Τζιορίδη, Καραβανά, Ρίζου, Μιλεντίγεβιτς - Αλιφέρη, Αναστασιάδη (λ), Τσαπουρνή, Παπαιωάννου, Κομπορόζου, Παυλοπούλου, Παρασκευή.
Ο άλλος αγώνας του όμιλου μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ θα διεξαχθεί στις 17/02.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 09-01 06
-------------------------------------------------
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 04-08 04
2. ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ 04-04 03
4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 02-06 02  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...