Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Συνεχίζεται κι αυτό το Σαββατοκύριακο η 4πλή συμμετοχή των αναπτυξιακών τμημάτων μας στους αγώνες των πρωταθλημάτων τους.
Όπως λοιπόν έχει ανακοινωθεί, τα ραντεβού και η συμμετοχή των αθλητριών στους αγώνες, έχει ως εξής:
Για τις κορασίδες α΄, αύριο Σάββατο στις 07:30 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' (παρκέ), για να αναχωρήσουμε για το Ρέντη, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, οι εξής αθλήτριες: Σιμιτζή, Χίου Κ., Κακαγή, Λιόλιου Αγγ., Χόρτη, Αργυροπούλου, Πόποβα, Αθανασάκη, Αμοιρίδου, Σαλτουρίδου, Βεντούρη, Μπουρελί.
Για τις κορασίδες β΄, πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή στις 12:00 στο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'', για να αντιμετωπίσουμε εντός έδρας την Ευρυάλη, οι εξής αθλήτριες: Κατσαδούρου, Τσιγνοπούλου, Τσιριγώτη, Κουλούρη, Βλασταρίδου, Γερακαράκη, Μπαλάση, Νοδάρα, Μοίρα Β., Αργυροπούλου, Καράγιωργα, Χίου Δ.
Για τις παγκορασίδες α΄, πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή στις 14:00 στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', (παρκέ) για να αντιμετωπίσουμε εντός έδρας το Ρέντη, οι εξής αθλήτριες: Ιωάννου, Λιόλιου Αγγ., Αμοιρίδου, Καράγιωργα, Σαλτουρίδου, Βεντούρη, Νάκη, Αγγέλη, Μπουρελί, Χάνου Στ., Φώτου, Ευσταθιάδου.
Για τις παγκορασίδες β΄, πρέπει να βρίσκονται το Σάββατο στις 10:45 στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' (παρκέ), για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουμε το ΓΣ Ηλιούπολης, οι εξής αθλήτριες: Αγγέλη, Χάνου Κ., Χάνου Στ., Συναπίδου, Σαρρή, Μοίρα Αγγ., Κατσαδούρου, Βλασταρίδου, Καράγιωργα, Στοίτσεβα, Βέκκου, Λιόλιου Γ.
Ισχύει πάντα, ότι αν κάποιο κορίτσι αντιμετωπίσει έκτακτα κάποιο πρόβλημα, οφείλει να ειδοποιήσει, τον έφορο της ή τον προπονητή της ή έστω με σχόλιο κάτω απ΄ αυτήν την ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...