Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Το Σαββατοκύριακο 09-10/02, επανερχόμαστε στην 4άδα αγώνων σε ότι αφορά τα τμήματα κορασίδων - παγκορασίδων και τα πρωταθλήματα τους.
Πιστοί λοιπόν στο διαδικτυακό ραντεβού μας για την ενημέρωση όλων των κοριτσιών, που μετέχουν στα τμήματα με την επισήμανση ότι για τυχόν αδυναμία συμμετοχής κάποιας σε αγωνιστική εκδήλωση, θα πρέπει απαραίτητα να ειδοποιηθούμε έγκαιρα, ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος για αντικατάσταση της απούσας, ακόμα και με σχόλιο κάτω απ΄ αυτήν την ανάρτηση.
Για τις κορασίδες Α΄, την Κυριακή στις 14:00 καλούνται να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' (παρκέ) για τον εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω, οι εξής αθλήτριες:
Σιμιτζή, Χίου, Κακαγή, Λιόλιου, Πόποβα, Αθανασάκη, Αμοιρίδου, Σαλτουρίδου, Βεντούρη, Μπουρελί, Καράγιωργα, Χόρτη.
Για τις κορασίδες Β΄, την Κυριακή στις 12:00 καλούνται να βρίσκονται στο κλειστό ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'' για τον εντός έδρας αγώνα με τους Τράχωνες, οι εξής αθλήτριες:
Κατσαδούρου, Ευστρατιάδη, Τσιριγώτη, Κουλούρη, Βλασταρίδου, Γερακαράκη, Μπαλάση, Νοδάρα, Μοίρα Β., Τσιγνοπούλου, Αργυροπούλου, Νάκη.
Για τις παγκορασίδες Α΄, το Σάββατο στις 18:00 καλούνται να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' (παρκέ), για τον εκτός έδρας αγώνα με τους Τράχωνες στον Άλιμο, οι εξής αθλήτριες:
Ιωάννου, Λιόλιου Αγγ., Αμοιρίδου, Σαλτουρίδου, Βεντούρη, Αγγέλη, Μπουρελί, Χάνου Κ., Χάνου Στ., Ευσταθιάδου, Βέκκου, Στοίτσεβα.
Για τις παγκορασίδες Β΄ το Σάββατο στις 12:45 καλούνται να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' (παρκέ), για τον εντός έδρας αγώνα με τη Φιλία, οι εξής αθλήτριες:
Συναπίδου, Σαρρή, Μοίρα Αγγ., Κατσαδούρου, Ευστρατιάδη, Βλασταρίδου, Νοδάρα, Τσιγνοπούλου, Δραβίλλα, Βουλγαράκη, Χίου, Λιόλιου Γ. 

1 σχόλιο:

  1. Ενημερώστε τα κορίτσια οτι το κλειστό "Αρ. Παπαμιχαήλ'' είναι το κλειστό της Πρόνοιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...