Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Δημήτρης ΤΣΙΚΑΤΟΣ
Ήττα για το αντρικό μας τμήμα, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό Ν. Φ., με 3-0 (25-21,  25-16, 25-20).
Η ομάδα μας στο χθεσινό αγώνα, είχε όρεξη να παίξει καλό βόλει, προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά από τη μία κάποια ατομικά λάθη και από την άλλη το γεγονός ότι το παιχνίδι δε μας πήγαινε, συνετέλεσαν στο εύκολο 3-0 υπέρ του Ιωνικού, ο οποίος έπαιξε καλό και ελεύθερο βόλει.
Στο 1ο σετ, ο Ιωνικός πήρε από την αρχή μεγάλες διαφορές, εκμεταλευόμενος τα πολλά λάθη μας, αλλά και τα κενά με τα οποία παρουσιαστήκαμε. Όμως, ισορροπήσαμε τον αγώνα, πλησιάσαμε στο 18-15, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ο Ιωνικός διαχειρίστηκε καλά την εξέλιξη του σετ και προηγήθηκε με 1-0.
Στο 2ο σετ, ο Ιωνικός πάλι πήρε μεγάλη διαφορά από την αρχή, την οποία διατήρησε μέχρι τέλους, χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε.
Στο 3ο σετ, η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε, λόγω των εσωτερικών αλλαγών που πραγματοποίησε ο προπονητής μας κ. Πλήθης, αλλά ο Ιωνικός δεν επιθυμούσε την παράταση της χρονικής διάρκειας του αγώνα, από την αρχή ξέφυγε στο σκορ, η ομάδα μας αντέδρασε, αλλά δε μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί.
Στη βαθμολογία, διατηρούμε ακόμα απόσταση ασφάλειας από τους διώκτες μας, αλλά πρέπει να είμαστε σε θέση ετοιμότητας για κάποια περίεργα αποτελέσματα που μπορεί να έρθουν και με δεδομένο ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξανααγωνιστούμε στην έδρα μας, είναι κατανοητό ότι πρέπει να αποσπάσουμε και στο 2ο γύρο, βαθμούς από αντίπαλους θεωρητικά υπέρτερους.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Παπασταθόπουλου. Άριστη του κ. Γεροθόδωρου.
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ: (Νικηφορίδης) Φιλιππαίος, Νικητάκης, Πατσιαλής, Καλογερόπουλος, Μακρόπουλος, Ανεστόπουλος, Ζαγγανάς (λ), Σχίζας, Γκιόκας.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Κυριακόπουλος, Τσικάτος, Τραπεζουντίδης, Στρατηγός, Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Βογιατζίδης (λ), Τζαννετουλάκος, Αγγέλου, Νασκιντασβίλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...