Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η ώρα του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ έφθασε για τις ομάδες της Δραπετσώνας!

Φθάνοντας προς την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 στις αγωνιστικές κατηγορίες της Ενωσής (ΕΣΠΕΔΑ), με ιδιαίτερη χαρά έχουμε και τις δύο αγωνιστικές ομάδες volley ανδρών και γυναικών της Δραπετσώνας να συμμετέχουν στους τελικούς Κυπέλλου που θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Απριλίου 2016 διεκδικώντας τα Κύπελλα του θεσμού στο Α΄Κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η ανδρική ομάδα volley κέρδισε ήδη την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία και η γυναικεία ομάδα είναι σταθερά πρώτη μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την έναρξη των αγώνων play-offs ανόδου που οδηγούν στη Β’ Εθνική κατηγορία, αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για μια αξέχαστη αγωνιστική χρονιά για το volley της Δραπετσώνας γεμάτη από συγκινήσεις και αθλητική – αγωνιστική καταξίωση.
Η Ακαδημία  Star Volley από το τέλος της προηγούμενης περιόσου σε απόλυτη συνεργασία με τη διοίκηση του αθλητικού συλλόγου, υποστηρίζει με πολλούς τρόπους τις αγωνιστικές ομάδες της Δραπετσώνας και φθανοντας στο σημείο αυτό, αισθανόμαστε περήφανοι για κάθε έναν από τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις σημαντικές επιτυχίες τους οι οποίες ούτε πολύ-διαφημίστηκαν ούτε υπερ-προβλήθηκαν (πολύ συνειδητά και στοχευμένα) αφήνοντας το τελικό αποτέλεσμα να μιλάει για αυτούς.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σάββατο 2 Απριλίου 2016
Την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου γυναικών θα διεκδικήσουν Δραπετσώνα, Ενωση Ιλίου, Ρέντη και ο ΑΣ Ηλιούπολης στους ημιτελικούς αγώνες. Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί :
18.00   ΔΑΣ Δραπετσώνας - ΑΟ Ένωση Ιλίου
20.00   ΑΣ Ηλιούπολης - ΑΕ Ρέντη 



Κυριακή 3 Απριλίου 2016
ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
17.00   ΔΑΣ Δραπετσώνας - Αρμενική
αγωνίζονται για τον τίτλο του κυπελλούχου Ανδρών της Ένωσης ΕΣΠΕΔΑ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
19.00   Τελικός Κυπέλλου Γυναικών Ρέντη της Ένωσης ΕΣΠΕΔΑ στον οποίο ευελπιστούμε ότι η γυναικεία ομάδα της Δραπετσώνας θα δώσει το παρόν διεκδικώντας το Κυπέλλο!
Οι αγώνες θα μεταδοθούν “ζωντωνά” από το sportsonair.gr
Επιπρόσθετα, ΟΛΟΙ οι αγώνες των ομάδων volley της Δραπετσώνας θα καλυφθούν δημοσιογραφικά με την τηλεοπτική ομάδα του sportshero.gr η οποία ακολουθεί και υποστηρίζει τις αγωνιστικές ομάδες και τις ομάδες υποδομών του αθλητικού συλλόγου και της ακαδημίας από την αρχή της περιόδου. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί ειδικό αφιέρωμα για την πορεία προς τους τελικούς, pre-game με συνεντεύξεις των αθλητών και αθλητριών και των τεχνικών επιτελείων, στιγμιότυπα από ΟΛΟΥΣ τους αγώνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις από μεγάλα ονόματα του volley και πολλά άλλα happenings !
Η παραγωγή υποστηρίζεται από χορηγία της Star Volley Academy και θα αποτελέσει ένα ιστορικό και συλλεκτικό αθλητικό υλικό για το τμήμα volley του συλλόγου.
Ολοι οι φίλαθλοι των ομάδων της Δραπετσώνας πρέπει να δώσουν ένα βροντερό παρόν στους αγώνες του διημέρου συμμετέχοντας σε μια αθλητική γιορτή στην οποία ο σύλλογος εκπροσωπείται με ΔΥΟ ομάδες αλλά και επιβραβεύοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες για την πολύμηνη αθλητική προσπάθειά τους.
Ευχόμαστε καλούς αγώνες και καλή επιτυχία στις ομάδες μας !

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...