Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τα ραντεβού για τους 5 αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων, για το Σαββατοκύριακο, είναι τα εξής:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (1): Το Σάββατο 19/03 και ώρα 15:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για να αναχωρήσουμε για την Αργυρούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί ο Ακάδημος, οι αθλητές που θα ειδοποιηθούν στη σημερινή προπόνηση.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 20/03 και ώρα 08:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για τη Σαλαμίνα, όπου θα μας υποδεχτεί ο Τελαμώνας, οι εξής αθλήτριες: Δριβάκου - Χαχάμη - Καστρίτση - Βλαντίδου - Μπάβα - Φώτου Αν. - Κυρίσογλου - Νόου Δ. - Ταμπάκου - Αντωνοπούλου - Γιουνούς - Λυμπεροπούλου - Όκκα Γ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Την Κυριακή 20/03 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΣ Ηλιούπολης, οι εξής αθλήτριες: Ιωάννου - Θωμαίδου - Νόου Ελ. - Μαρκουτσά - Φώτου Ελ. - Λεπίδου - Βούλγαρη - Μοίρα - Μπουλούμπαση Σ. - Βουλγαράκη - Κουτούβαλη - Σταμπολίου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄: Την Κυριακή 20/03 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί ο τοπικός ΓΣ, οι εξής αθλήτριες: Χρυσού - Καγιαλέ - Χοτζαλάρι - Στεφοπούλου - Όκκα Χρ. - Τσεκούρα -  Τσαούση -  Βαρσάκη Μ.  - Τασιγιαννάκη - Στεργιοπούλου - Βαρσάκη Δ., Φλιάτουρα - Ζουμά - Κάβουρα.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (2): Την Κυριακή 20/03 και ώρα 15:45 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για να αναχωρήσουμε για την Καλλιθέα, όπου θα μας υποδεχτεί ο Έσπερος, οι αθλητές που θα ειδοποιηθούν στη σημερινή προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου