Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-3 ΣΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΡΩΝ

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από το ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ με 1-3 (22-25, 25-15, 23-25, 22-25), υπέστη χθες το αντρικό μας τμήμα.
Ο χθεσινός αγώνας, κάτω από προυποθέσεις θα αναδείκνυε πρωταθλήτρια την ομάδα μας, όμως η κατάληξη του δεν ήταν η αναμενόμενη και έτσι μπήκε φωτιά στο πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά μας από τη 2η θέση μειώθηκε στους 7 πόντους με πρόγραμμα φωτιά από δω και πέρα, καθώς έχουμε τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες και η Ηλιούπολη είναι πάντα σε θέση να εκμεταλευτεί τα στραβοπατήματα μας και να ''κλέψει'' το πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας, στο χθεσινό αγώνα και σε γενικές γραμμές δεν ήταν αυτή που μας έχει συνηθίσει φέτος και καθώς η Ηλιούπολη παρουσιάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση, διεξήχθη ένας πάρα πολύ καλός αγώνας, ο οποίος έσπαγε καρδιές και ευτυχώς για πάρα πολλούς λόγους ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά και είναι διαθέσιμος ακόμα για όλους, ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.  
Στο 1ο σετ, η ομάδα μας μπήκε πολύ χαλαρά στον αγώνα, νομίζοντας ότι τα πάντα έχουν κριθεί, λες και τους περίμενε η κούπα του πρωταθλητή, πλάι στο γήπεδο. Αποτέλεσμα, ήταν η Ηλιούπολη με πολύ καλό παιχνίδι, να προηγηθεί με 8-14, η Δραπετσώνα να ανακάμπει μειώνοντας σε 22-23, αλλά μέχρι εκεί για να γίνει το 0-1.
Στο 2ο σετ, η Δραπετσώνα ανέβασε την απόδοση της και αφού προηγήθηκε με 10-4, 18-11, ισοφάρισε εύκολα σε 1-1.
Στο 3ο σετ, η Ηλιούπολη ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 3-7, για να διατηρεί ενα ισχνό προβάδισμα, μέχρι το 1-2 με τη μικρότερη διαφορά.
Στο 4ο σετ και πάλι η Ηλιούπολη ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 2-6, με τη Δραπετσώνα να μειώνει σε 15-16 και να συνεχιστεί ένα γαιτανάκι πόντο - πόντο, μέχρι το τελικό 1-3.  
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζημιχάλης) Μαρμαρινός, Κλώνος, Παυλίδης, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Μπαλτάσης, Αντωνιάδης (λ), Στρατηγός, Μεσσάλας, Λαγογιάννης, Γιωτάκης.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: (Παπαχρήστος) Μπερμπερίδης, Μαγαλιός, Χριστοδουλάκης, Αυγουστής, Μπατιστάτος, Ζώης, Χαραλάμπους (λ), Παπαιωάννου, Φλωρονίκος.
 
Στον άλλο αγώνα της 2ης αγωνιστικής: ΠETΡOYΠOΛH - AΡMENIKH 3-1 
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (52-10) 50
--------------------------------------------------
2. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (47-17) 43
3. ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ (43-26) 36
4. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (40-26) 34  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...