Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την ΕΟΠΕ, σχετικά με την τελική φάση του κύπελου Ελλάδας αντρών, καλούμε τα αγωνιστικά ή μη μέλη του συλλόγου μας, που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, όπως μας ενημερώσουν για να γίνει η κράτηση των εισιτήριων τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν την μεγάλη γιορτή του αθλήματός μας, το Final 4 Κυπέλλου Ανδρών 2015-2016, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» (26 & 27 Μαρτίου 2016), αποφάσισε να διαθέσει τα εισιτήρια μόνο στα Σωματεία-Μέλη της ΕΟΠΕ, σε ολη την Ελλαδα
Συγκεκριμένα, κάθε Σωματείο – Μέλος της ΕΟΠΕ, μπορεί να αποκτήσει Εισιτήρια για τους Αθλητές/Αθλήτριες Μέλη των Ομάδων τους (που εχουν εκδώσει Δελτίο μέχρι 29.2.2016), τους Γονείς-Κηδεμόνες τους και τους Προπονητές των Σωματείων καθώς και στα Μέλη του ΔΣ των Σωματείων.
 
Τα εισιτήρια θα τιμώνται:
Σάββατο 26.3.2016 (2 αγώνες, Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΠ Κηφισιάς & Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΠΑΟΚ): 15 € (ενήλικες) & 5 € (ανήλικοι 12-18 ετών)
Κυριακή 27.3.2016 (Τελικός αγώνας) : 15 € (ενήλικες) & 5 € (ανήλικοι 12-18 ετών)
 
Τα Σωματεία που επιθυμούν να αποκτήσουν τα εισιτήρια αυτά, θα πρέπει να κάνουν προεγγραφή για τα εισιτήρια που επιθυμούν, αποστέλλοντας αναλυτική κατάσταση στην ΕΟΠΕ μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016. Σημειώνεται ότι, οι ανήλικοι μέχρι 12 ετών θα έχουν ελεύθερη είσοδο αλλά θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην Λίστα Προεγγραφής.
Η τελική κατανομή των εισιτηρίων ανά σωματείο θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αιτήσεων προεγγραφής, ενώ θα τηρηθεί και σειρά προτεραιότητας.
 
Τέλος, εισιτήριο μπορεί να αποκτήσουν και οι Μη εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται στο Αρχείο Μητρώου της ΕΟΠΕ, καταθέτοντας και αυτοί την Φόρμα Προεγγραφής μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016
 
Συνημμένα θα βρείτε τις καταστάσεις που πρέπει να συμπληρωθούν οι οποίες πρέπει να επιστραφούν μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στο email: anaptyxiako@volleyball.gr
 
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου