Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Αποκριάτικες παιδικές εκδηλώσεις

Αποκριάτικες παιδικές εκδηλώσεις

Κυριακή 6 Μαρτίου ώρα 11πμ
Καρναβαλο-συνταγές στην πλατεία Κύπρου (Δημαρχείο)
Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα με μουσική, χορό, τραγούδι και παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους. Τα υλικά που θα βρίσκονται στην διάθεση τους θα είναι: Μικροί και μεγάλοι μασκαράδες, μουσική, διαγωνισμοί χορού, τραγουδιού, στολής, κέφι για παιχνίδι, και μία κουτάλα! Τι θα προσθέσουν μέσα στην μαγική τους κατσαρόλα για να φτιάξουν το πιο κεφάτο αποκριάτικο γλέντι;

Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 6.30μμ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας (Αριστοτέλους & 25ης Μαρτίου) & Σαββάτο 12 Μαρτίου στις 6.30μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη»
Θεατρική παράσταση «Μία φάρμα για τα ζώα» από τη θεατρική ομάδα «Αστροναύτες»
Στη φάρμα των ζώων όλα κυλούν ήρεμα....Έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο κύριος Τζόουνς, ο ιδιοκτήτης της. Τα ζώα όμως έχουν άλλη γνώμη: και ονειρεύονται τη μέρα που θα ζουν ελεύθερα και ανενόχλητα....Ένα βράδυ το Όνειρο τους έγινε πραγματικότητα! Να όμως που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα φαντάστηκαν..Τα ζώα αναγκάζονται να πάρουν αποφάσεις. Πως θα οργανώσουν την καινούργια τους ζωή? Σε αυτές τις αποφάσεις τους συμμετέχουν ενεργά και τα παιδιά από το κοινό. Παράσταση εμπνευσμένη από τη «Φάρμα» του Τζ. Όργουελ. Για παιδιά από 4 έως 9 ετών. Είσοδος Ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου