Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Κορυφή στα Βαλκάνια οι Νιώπας/Παπαδημητρίου μετά το ασημένιο στα Χανιά!




«Ασημένιοι» αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου στο 3ο Balkan Tour, που πραγματοποιήθηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, καθώς στον τελικό ηττήθηκαν με 2-0 (21-16, 21-19) από τους Τούρκους, Γκόζτεπε/Τζιτζίνογλου.
Ωστόσο η μεγάλη συγκομιδή βαθμών από την παρουσία τους στα τρία τουρνουά, που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στην Κρήτη και του χάλκινου στην Προύσα, τους εξασφάλισαν την 1η θέση στην συνολική κατάταξη χαρίζοντάς τους την κορυφή των Βαλκανίων!

Αν και ο κόσμος ήταν με το μέρος του «Τέο» και του Νιώπα, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα, στον τελικό της διοργάνωσης οι Τούρκοι, Γκόζτεπε/Τζιτζίνογλου παρουσιάστηκαν καλύτερα προετοιμασμένοι, και σε συνδυασμό με την κόπωση και κάποια αβίαστα λάθη η νίκη κατέληξε στα δικά τους χέρια. «Καταφέραμε να βγούμε πρώτοι στη συνολική κατάταξη των Βαλκανικών τουρνουά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά», ανέφερε αρχικά ο «Τέο», και πρόσθεσε: «Είχαμε τεράστια ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στον τελικό αλλά κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε κάποια δικά μας λάθη». Με τον Δημήτρη Νιώπα να προσθέτει: «Ο συμπαίκτης μου έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά και μας έφερε… μόνος του εδώ! Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνολική μας παρουσία στα Βαλκανικά τουρνουά»!

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου εν συνεχεία σημείωσε: «Ανεβαίνουμε σε κάθε τουρνουά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς αυτά τα τουρνουά ήταν σαν προετοιμασία από τη στιγμή που στη Θεσσαλονίκη δουλεύουμε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες μαζί με τον προπονητή μας τον Γιώργο Γιάτση, τον οποίο και ευχαριστούμε. Από εδώ και πέρα στόχος μας είναι το προολυμπιακό στη Νορβηγία, όπου θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και εκεί, και φυσικά τα Masters, τα οποία θέλουμε να τα κατακτήσουμε και φέτος όλα, όπως και πέρσι. Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, που είναι δίπλα μας σε ότι χρειαζόμαστε».

Νωρίτερα στον μικρό τελικό του 3ου Βαλκανικού τουρνουά των ανδρών, οι Ουρλού/Μερμέρ από την Τουρκία, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, επικρατώντας των Σέρβων, Σούρλα/Κίκοβιτς με 2-0 (21-14, 21-14).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...