Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

«Χρυσές» στα Χανιά οι Τσοπούλου/Μερτέκη!




Με «όπλο» τον κόσμο, και το καθαρό μυαλό οι Κωνσταντίνα Τσοπούλου και Ευαγγελία Μερτέκη πανηγύρισαν τη νίκη με 2-0 (21-18, 21-18) επί των Τουρκάλων, Νεζίρ/Τσετίν σε έναν πολύ δυνατό τελικό, στο 3ο και τελευταίο Balkan Tour, που πραγματοποιήθηκε στην μαγευτική παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά!
Το ελληνικό δίδυμο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αήττητο, ξεκινώντας ιδανικά τη νέα συνεργασία στην άμμο. Η Ευαγγελία Μερτέκη, μιλώντας στο volleyball.gr επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενη, που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε ένα Βαλκανικό τουρνουά, και να εκπροσωπήσω τη χώρα μoυ χαρίζοντάς της ένα χρυσό μετάλλιο σε ένα διεθνές τουρνουά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Γιάτση, ο οποίος μας προέτρεψε να έρθουμε και να παίξουμε στο τουρνουά. Ευελπιστώ σε μια πολύ καλή συνεργασία με την ΕΟΠΕ για το μέλλον».
Εν συνεχεία η Κωνσταντίνα Τσοπούλου υπογράμμισε: «Είμαστε πανευτυχείς από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά, καθώς για μένα προσωπικά είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε Βαλκανικό τουρνουά, αφού και πέρσι το είχα κατακτήσει με διαφορετική συμπαίκτρια. Από εκεί και πέρα είμαστε ικανοποιημένες από το παιχνίδι μας στον τελικό αλλά και γενικά σε όλο το τουρνουά. Ελπίζουμε σε ανάλογα αποτελέσματα στα επόμενα τουρνουά του εξωτερικού όπου σκοπεύουμε να πάμε για να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας. Ευχαριστούμε τη διοργάνωση, και τους χορηγούς μας και ελπίζουμε αυτό ο χρυσό να είναι το ιδανικό ξεκίνημα της συνεργασίας μας! «Κλείνοντας» θέλω προσωπικά να ευχαριστώ την δική μου προπονήτρια, Ντίνα Λαμπράκη, με την οποία συνεργάζομαι εδώ και τέσσερα χρόνια και έχει μεγάλο μερίδιο σε όλες μου τις επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...