Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Το «Έγκλημα στην Πισίνα» ξεκίνησε το ταξίδι του

Το αστυνομικό μυθιστόρημα του αρχισυντάκτη της σελίδας μας waterpolonews.gr με τίτλο «Έγκλημα στην πισίνα« κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα με τις πρώτες αντιδράσεις να είναι πολύ ενθαρρυντικές.

Ακολουθεί η περίληψη του βιβλίου:
Καλοκαίρι 2016…
Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Όλα είναι έτοιμα για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας στο ιστορικό κολυμβητήριο του Ζαππείου.
Αναπάντεχα, ένα ήρεμο παιχνίδι εξελίσσεται σε τραγωδία με τον ξαφνικό χαμό του φουνταριστού της γαλανόλευκης Μάνου Αναγνωστάκου.
Δύο νεαροί δημοσιογράφοι, ο Αλέξανδρος Ξένος και ο Ζήσης Βούλγαρης, ξεκινούν έρευνες για τον μυστηριώδη θάνατο του άτυχου πολίστα.
Στην πορεία διαπιστώνουν πως λείπουν πολλά κομμάτια από το παζλ, με τις υποψίες τους για ένα νέο συνταρακτικό έγκλημα να ζωντανεύουν επικίνδυνα.
Έτσι θα παρασυρθούν σε μια περιπετειώδη κατάδυση στα σκοτεινά ύδατα της υδατοσφαίρισης, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν ατέρμονο εφιάλτη από συγκλονιστικές ανακαλύψεις.

Για τις παραγγελίες σας, μπορείτε να απευθύνεστε στο κλειστό γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', σε όλους τους ανθρώπους του βόλει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου