Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με τον καλύτερο τρόπο έγινε η πρεμιέρα των τελικών για τους Έλληνες αθλητές στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, το οποίο διεξάγεται στον Βόλο.
Το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) η χώρα μας γεύτηκε τη χαρά της κατάκτησης τριών μεταλλίων και αντιλαμβάνεται κανείς πως το ποδαρικό ήταν ιδανικό στην κορυφαία φετινή διοργάνωση του αθλήματος.
ΜετάλλιαΤο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αντώνης Τσουρουνάκης, ο οποίος με εντυπωσιακό φίνις στον τελευταίο τελικό της βραδιάς, στα 400μ επιφάνεια ανδρών, κατέκτησε το χρυσό με 2.58.12.
Στον ίδιο τελικό μετείχε και ο Χρήστος Χριστοφορίδης που είχε μπει το πρωί με τον κορυφαίο χρόνο από τον προκριματικό ξεκίνησε καλά, αλλά προς το τέλος είχε ένα πρόβλημα με το μαγιό του και τερμάτισε τελικά 3ος, παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο με 2.59.29, που είναι φυσικά μια επίσης μεγάλη επιτυχία. 
Το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα κατέκτησε ο Ρώσος, Εβγένι Σμιρνόφ, ο οποίος μπήκε ανάμεσα στους δυο Έλληνες (2.58.65), όπως αναφέρει το Star.gr.
Πάντα ψηλά τα τελευταία χρόνια, ο Λουκάς Καρετζόπουλος, εξάλλου, ανέβηκε και πάλι στο βάθρο των νικητών. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. επιφάνεια με 34.55 και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στην ελίτ.
kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...