Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

1η ΝΙΚΗ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    Τεράστια νίκη για την Εθνική Γυναικών
Μπορεί το πρωί να ξεκίνησαν… στραβά την προσπάθεια τους στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην πόλη Μπιεν Μπιέλε της Ελβετίας, ωστόσο στο δεύτερο αγώνα τους Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη έδειξαν ότι φέτος είναι ικανές για μεγάλα πράγματα.

Η Εθνική Γυναικών κόντρα στις πρωταθλήτριες Ευρώπης και Νο1 του ταμπλό Γερμανίδες Λούντβιχ / Βάλκενχορστ αν και έχασαν εύκολα το πρώτο σετ, έκαναν επική ανατροπή και επικρατώντας με 2-1 (12-21, 22-20, 15-10) διεκδικούν ακόμη και την πρώτη θέση που θα τους δώσει το εισιτήριο για το β’ γύρο των νοκ άουτ αγώνων.
Τα χαμόγελα της ικανοποίησης αποτυπώθηκαν και με το παραπάνω στις φωτογραφίες αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Γερμανική ομάδα, ενώ η Πένυ Καραγκούνη δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη σημερινή νίκη «ως την καλύτερη που έχουμε κάνει από την αρχή της συνεργασίας μας, καθώς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το είχαμε δει όμως και στην Αττάλεια ότι μπορούμε να τις κοντράρουμε στα ίσια κι αυτό φάνηκε σήμερα. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο κομμάτι του μπλοκ και της άμυνας αλλά αυτό το στοιχείο που μας οδήγησε στη νίκη νομίζω ήταν ή σταθερή πίεση στο σέρβις ειδικά στην περιστροφή που σέρβιρε ή Βίκυ».
Όσον αφορά την συνέχεια: «Φυσικά και δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε σ’ αυτή τη νίκη, αλλά θα ξεκουραστούμε και το μυαλό μας είναι ήδη στο αυριανό ματς με την ομάδα από την Λιθουανία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...