Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ VOLLEY HOTBALL 1

Βριλήσσια και Δραπετσώνα, θα είναι οι αυριανοί διεκδικητές του έπαθλου του  VOLLEY HOTBALL 1 και του χρηματικού ποσού των 1.000€ προσφορά του STAR VOLLEY ACADEMY και του συλλόγου μας, καθώς ήταν οι νικητές των σημερινών ημιτελικών, εναντίον των Άρη και Μίλωνα, αντίστοιχα.
Στον πρώτο ημιτελικό, διεξήχθη ένας πολύ όμορφος αγώνας, στον οποίο εύκολος νικητής αναδείχτηκε η ομάδα των Βριλησσίων με 3-0 (25-18, 25-19, 25-19).
Στον αγώνα δε σημειώθηκαν ιδιαίτερες αυξομειώσεις στο σκορ με τη hotball, αλλά ο Άρης πίεσε αρκετά τα Βριλήσσια και διεκδίκησε με σθένος και καλή απόδοση κάτι καλύτερο στον αγώνα.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μπολοβίνος.
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: (Ατσιδαύτης) Παπαστεργίου, Κωτσιάκη, Μικρουδάκη, Βασιλακοπούλου, Γκότση, Γκότζη (λ), Μπόκη, Στάθη, Κάβουρα, Θωμαδάκη.
ΑΡΗΣ: (Ευθυμιάδου) Μαρτίν, Μοναχού, Δαμίγου, Λουκοπούλου, Μπαλταδούρου, Κουτσωνά, Αγγελάκη, Μπουραζάνη, Μπασματζιάν, Θεοδοσίου (λ), Μέη.
 
Στο 2ο ημιτελικό, αναμετρήθηκαν Δραπετσώνα και Μίλωνας, οι οποίες πρόσφεραν στον κόσμο, έναν πάρα πολύ καλό αγώνα και με τις δύο ομάδες να μη δείχνουν ότι βρίσκονται στο τέλος της σεζόν.
Νικήτρια η Δραπετσώνα με 3-1 (25-14, 25-22, 19-25, 26-07). Ο αγώνας παρ΄ ότι πρόσφερε πολλές αγωνιστικές συγκινήσεις, δεν είχε τις ανατροπές στο σκορ, που είχαμε συνηθίσει στους προηγούμενους αγώνες και το σκορ, ακολούθησε φυσιολογική ροή.
Διαιτητής του αγώνα η κα. Σιδέρη και ο κ. Μπολοβίνος, ο οποίος διαιτήτευσε εθελοντικά και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Καραγιαννίδου, Κρεμμύδα (λ), Βαγγή, Βροντίση, Χατζηπέτρου, Δούκα, Μπουρέλι, Τζώρτζη, Ιωάννου, Φούσκα, Ζάππα, Μουρατίδη.
ΜΙΛΩΝΑΣ: (Βαλσάμος) Μοναχού, Βαζάκα, Τσότσου, Κοντέα, Χάνα (λ), Ρούντα, Κομνηνού, Λουζιώτη, Κουφάκη, Αναστασοπούλου, Θεοδωρίδου, Νίκα.
 
Αύριο, στις 18:00 στο μικρό τελικό θα αναμετρηθούν για την 3η θέση Άρης - Μίλωνας και στις 20:00 στον τελικό και σε ζωντανή μετάδοση από το sportshero.gr Βριλήσσια - Δραπετσώνα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...