Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ο ΜΙΛΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ

Ο ΑΟΝΣ Μίλων συνεχίζει την συλλογή τίτλων στα τμήματα υποδομής του ανδρικού βόλεϊ. Απόψε μάλιστα σημείωσε ιστορική επιτυχία απέναντι στον Ολυμπιακό τον οποίο νίκησε με 3-0 σετ και πήρε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΠΕΔΑ. 

Πολυτιμότερος αθλητής της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Κυριάκος Σπυριούνης του Μίλωνα. Ο τελικός έγινε στο γυμναστήριο της Αργυρούπολης και ο Μίλων με την επιτυχία αυτή σταμάτησε σερί 8 τίτλων του Ολυμπιακού. Μεγάλη μάχη έγινε στο 2ο σετ και όπως αποδείχτηκε ήταν το καθοριστικό. Μεγάλη εμφάνιση και από το λίμπερο του Μίλωνα, τον Γεωργίου που έβγαλε καταπληκτικές άμυνες που γύρισαν σε «κόντρα» επιθέσεις.


Διαιτητές: Κατσούλης, Μαριδάκης. Γραμματεία: Μπενίση.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 28-26, 25-20)

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Παναγιώτης Γεωργούτσος): Ανδρεόπουλος, Καρατζάς, Κωνσταντακόπουλος, Σπυριούνης, Παπαδόπουλος, Κοτοματάς / Γεωργίου (λ), Μαμάσης, Φοστέρης, Κοβάτσεφ, Χατζάτογλου, Θεοδωρίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καμπερίδης Κυριάκος): Μαγκανάς, Θεοδώρου, Μελικιώτης, Κανάνι, Μαζωνάκης, Μπαρμπούνης / Καρράς (λ), Ζωγραφάκης, Στράτος, Συναδινός, Μπενζάνι, Λαδόπουλος.


Στα μετάλλια ο Ακάδημος

Για άλλη μια σεζόν ο Ακάδημος (πρών ΑΟ Γ.Ζώη) ήταν μέσα στα μετάλλια καθώς πήρε την 3η θέση. Στο μικρό τελικό ο Ακάδημος νίκησε την Ευρυάλη με 3-1 σετ. Αυτό είναι το 11ο μετάλλιο του Ακάδημου που τη σεζόν 2005-06 πήρε τον τίτλο.

Διαιτητές: Παπαστάμος, Παπαχατζής. Γραμματεία: Μπενίση.

Τα σετ: 3-1 (14-25, 25-17, 25-23, 25-17)

ΑΚΑΔΗΜΟΣ (Χρήστος Τσίτσιπας): Πανταλέων, Τζεμπελίκος Αθανάσιος, Τσιτσιπάς, Γιαννακάκης, Παππάς, Νικολακόπουλος / Αλυμάρας (λ), Τζεμπελίκος Νίκος, Πανταζής, Αλαφραγκής, Κανέλης, Σέρφα.

ΕΥΡΥΑΛΗ (Παναγιώτης Χαμπίμπης): Νάρδα, Μπουλούκος, Σουγιουλτζόγλου, Λύτρας, Κολυμπίρης, Θεοφανόπουλος / Διαμαντόπουλος (λ), Καλαθάκης, Τσοπανέλης, Καλλέργης, Ιωαννίδης, Ιψαριάδης.


ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ  Final 4 ΠΑΙΔΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Πασαδόρος: Παππάς Γρηγόρης ΑΣ Ακάδημος

Επιθετικός:Σπυριούνης Κυριάκος ΑΟΝΣ Μίλων
Υποδοχέας: Καρράς Κωνσταντίνος Ολυμπιακός ΣΦΠ
Μπλοκέρ:  Καρατζάς Νίκος ΑΟΝΣ Μίλων
MVP: Σπυριούνης Κυριάκος ΑΟΝΣ Μίλων


Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Γιώργος Κογκαλίδης, ο γενικός γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Δημήτρης Μεταξάς, ο Β΄ αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιώτης , τα μέλη του Δ.Σ  Σαρατσόπουλος Ρωμύλος & Κογκαλίδης Λευτέρης, ο Τσάκωνας Θεοφάνης από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ, ο προπονητής της εθνικής παμπαίδων Νίκος Ζαλμάς, οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές της Ένωσης Κώστας Γκούντας και Σπύρος Κυριακάκης, καθώς και οι πρώην διεθνείς αθλητές Μάριος Γκιούρδας και Αντώνης Τσακιρόπουλος.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί τον σύλλογο του Ακάδημου  για την συμμετοχή του στη διοργάνωση, καθώς και τον δήμο Αργυρούπολης για την παραχώρηση του γηπέδου, όπως επίσης καθώς και το πλήθος κόσμου (αθλητές-προπονητές-παράγοντες-διαιτητές) και τους απλούς φιλάθλους, που με την άψογη συμπεριφορά τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να διεξαχθεί για μια ακόμη φορά μία εξαιρετική διοργάνωση που μετατράπηκε σε γιορτή του βόλεϊ.



ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.
2005-06: 1.ΑΟ Γ.Ζώη, 2.ΑΕ Νίκαια, 3.Ολυμπιακός ΣΦΠ
2006-07: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ, 2.ΑΟ Γ.Ζώη, 3.ΓΣ Πετρούπολης
2007-08: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ, 2.ΔΑΣ Δραπετώνας, 3.ΑΟ Γ.Ζώη
2008-09: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ, 2.ΑΣ Περιστέρι, 3.ΑΟ Γ.Ζώη
2009-10: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ, 2.ΔΑΣ Δραπετσώνας, 3.ΑΟ Γ.Ζώη
2010-11: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ, 2.ΑΟ Γ.Ζώη, 3.ΑΟΝΣ Μίλων
2011-12: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ, 2.ΑΟΝΣ Μίλων, 3.ΑΟ Γ.Ζώη
2012-13: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ, 2.ΑΟΝΣ Μίλων, 3.ΑΣ Περιστέρι
2013-14: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ, 2.ΑΟΝΣ Μίλων, 3.ΑΣ Ακάδημος

2014-15: 1.AONΣ Μίλων, 2.Ολυμπιακός ΣΦΠ, 3.ΑΣ Ακάδημος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...