Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

3 ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός (21η αγωνιστική, 28/3, 19.00, Novasports-1)
Στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου που έγινε στη Σύρο παρότι αγωνίστηκαν ο Φοίνικας και ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκαν αντίπαλοι, όμως, αύριο θα αναμετρηθούν για την 21η αγωνιστική σε ένα κρίσιμο ματς για τους συριανούς που κυνηγούν την 4αδα και τον Ολυμπιακό που έχει μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο (21η αγωνιστική, 28/3, 19.00, Novasports-1, Διαιτητές: Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικολόπουλος)
Ο Φοίνικας Σύρου μετά από 20 αγώνες έχει 40 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 3η θέση της βαθμολογίας. Σε 10 εντός έδρας αγώνες έχει μόνο δύο ήττες και αυτές με 3-2 σετ από την Κηφισιά και τον ΠΑΟΚ. Παρότι η ομάδα χτυπήθηκε από την ατυχία με τον τραυματισμό του Μιχαήλοβιτς υπάρχει καλό κλίμα και ενθουσιασμός για θετικό αποτέλεσμα. Όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση ενώ το πρόσωπο του αγώνα είναι ο Νίκος Σμαραγδής ο οποίος θα αντιμετωπίσει πρώτη φορά τον Ολυμπιακό στον οποίο αγωνίζονταν μέχρι τον Ιανουάριο.

Με Κοΐστρα διαγώνιο
Ο Ολυμπιακός μετά από τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα με Κηφισιά και Παναθηναϊκό αλλά και την ήττα στον τελικό του κυπέλλου πάλι στη Σύρο θέλει να επιστρέψει στη Σύρο για να πανηγυρίσει νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Ο Ολυμπιακός για να ελπίζει στην πρώτη θέση πρέπει να νικήσει Φοίνικα και Λαμία με τρίποντα και να μην πάρει βαθμό ο ΠΑΟΚ με Κηφισιά κα Πανθηναϊκό. Η ομάδα συνεχίζει χωρίς τον Αμερικανό Κάρσον Κλαρκ και διαγώνιος θα είναι ο Ολλανδός Βίτσε Κοΐστρα που τις τελευταίες  ημέρες γύρισε από κεντρικός σε διαγώνιος. Επιστρέφουν πάλι στο νησί οι Ντιάτσκοφ, Τακουρίδης που πέρυσι αγωνίζονταν στον Φοίνικα.
 
Πριν από δύο χρόνια
 
Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες και στην Α΄φάση του Λιγκ Καπ στο Ρέντη και ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 σετ. Σε 18 αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός προηγείται 13-5 στις νίκες αλλά ο Φοίνικας ως γηπεδούχος έχει πάρει τον «αέρα» του Ολυμπιακού καθώς προηγείται με 5-3 στις νίκες. Ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα έχει να νικήσει στη Σύρο από 23 Φεβρουαρίου 2013.
 
 Μια… μαέστρος από την Βενεζουέλα και μια από την Σερβία θα κληθούν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό ή τον Πανναξιακό αντίστοιχα στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών, που διεξάγεται στο Αγρίνιο!

Η Σοριάνα Πατσέκο και η Κριστίνα Τσέσλιαρ βρίσκονται σε… ειδική αποστολή εν όψει του αυριανού πρώτου ημιτελικού του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στο Αγρινιο (17.30, ΝΕΡΙΤ Plus)!

Όταν πριν από δύο χρόνια ο Ηρακλής Κηφισιάς αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της Σαντορίνης, η Κατερίνα Γιώτα ήταν βασική στην ομάδα της Κηφισιάς κι η Κατερίνα Γκρέκα αγωνιζόταν στις παγκορασίδες του συλλόγου.

Τώρα στο Αγρίνιο θα βρεθούν αντίπαλες στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης (20.00, ΝΕΡΙΤ Plus) με την Γιώτα να έχει ντυθεί πλέον στα ερυθρόλευκα και την Γκρέκα να έχει προαχθεί και στην γυναικεία ομάδα του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...