Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 28/03 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Ίριδα, οι εξής αθλήτριες: Κούτσου,  Κανελλοπούλου, Μουστάκα, Νόου, Μαρκουτσά, Βουλγαράκη, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κουτούβαλη, Λεπίδου, Χάλαρη.

Προσοχή στην αλλαγή της ώρας που θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Την Κυριακή 29/03 και ώρα 10:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί ο τοπικός ΓΣ, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Σταμπολίου, Κυρίσογλου, Νόου, Καγιαλή, Χαχάμη, Λαγού, Γιουνούς, Λεκάι Κλ., Τσέλιου, Λεούση.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Την Κυριακή 29/03 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Ρέντη, οι εξής αθλήτριες: Χάνου Κ., Χάνου Στ., Λιόλιου, Αγγέλη, Συναπίδου, Μοίρα, Θωμαίδου, Φώτου, Ιωάννου.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α': Την Κυριακή 21/03 και ώρα 15:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τη Γλυφάδα, όπου θα μας υποδεχτεί η Ευρυάλη, οι εξής αθλητές: Αμοργιανός Πρ., Αμοργιανός Μ., Δαδημόπουλος, Δαρδανός, Διαμαντής, Θωμόπουλος, Κογκαλίδης, Λεκάι, Χαρακλάνης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...