Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Σήμερα θα διεξαχθεί η κλήρωση της β΄ φάσης των πρωταθλημάτων παμπαίδων - παγκορασίδων στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης, στην οποία ο σύλλογος μας μπαίνει με τέσσερα τμήματα από τα έξη που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία μας και δείχνει το βάθος της δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παραπάνω τμήματα από τη Δραπετσώνα, έχει μόνο η Αργυρούπολη με 5.
Σε ότι αφορά το α΄ τμήμα των παγκορασίδων μας, μαζί μας θα μπουν στην κλήρωση οι Σαρωνικός, Ίριδα, ΑΣ Ηλιούπολης, Περιστέρι, Πανιώνιος, Άρης Αμφ., Ολυμπιακός, Άρτεμη, Θρίαμβος, Απολλώνιος, Ακάδημος, Αργυρούπολη, Έσπερος, Ρέντης και ο Πορφύρας, ως την καλύτερη ομάδα που πήρε την 4η θέση στους 5 όμιλους.
Θα δημιουρηγθούν 4 όμιλοι των 4 ομάδων και οι δύο πρώτες ομάδες θα προκριθούν στη γ΄ φάση.
Για το β΄ τμήμα των παγκορασίδων μας, μαζί μας θα μπουν στην κλήρωση οι Πορφύρας, ΓΣ Ηλιούπολης, Ευρυάλη, Ολυμπιακός, Αργυρούπολη, Ίριδα, Σαρωνικός, Περιστέρι, Τράχωνες, Άμιλλα, Πετρούπολη, Μίλωνας, Θρίαμβος, Ρέντης και ο Απολλώνιος, ως η καλύτερη 6η ομάδα των τριών ομίλων.
Θα δημιουργηθούν 4 όμιλοι των 4 ομάδων και οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε όμιλου, προκρίνονται στην τελική φάση.
Για το γ΄ τμήμα των παγκορασίδων μας, μαζί μας θα μπουν στην κλήρωση οι Αργυρούπολη Γ, Ευρυάλη Γ, ΓΣ Ηλιούπολης Γ, Μίλωνας Γ, Αργυρούπολη Δ, ΓΣ Ηλιούπολης Δ, Πανιώνιος Γ.
Θα σχηματιστούν 2 όμιλοι των 4 ομάδων και οι δύο πρώτες ομάδες κάθε όμιλου θα προκριθούν στην τελική φάση.
Για το α΄ τμήμα των παμπαίδων μας, μαζί μας θα μπουν στην κλήρωση οι Ακάδημος, Μίλωνας, Ηλιούπολη, Ολυμπιακός, Ευρυάλη, Αργυρούπολη, Πετρούπολη.
Θα δημιουργηθούν 2 όμιλοι των 4 ομάδων και οι δύο πρώτες ομάδες κάθε όμιλου θα προκριθούν στην τελική φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...