Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16:00 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΗ

Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 αντρών, στην οποία η ομάδα μας δίνει το πιο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος.
Στις 16:00, στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' αντιμετωπίζουμε τη Ροδίων Άθληση και ο στόχος μας είναι η νίκη, ώστε σε συνδυασμό με νίκη του Μίλωνα στον άλλο αγώνα με την Αργυρούπολη, η ομάδα μας να διατηρηθεί στη κατηγορία για 4η συνεχόμενη χρονιά.
Σε αυτό το σημαντικό αγώνα, δυστυχώς δε θα παρουσιαστούμε πάνοπλοι καθώς, θα παραταχθούμε με σημαντικές ελλείψεις με σημαντικότερη του κεντρικού μας Γιώργου Μπαλτάση, ο οποίος εργάζεται και προπονείται στην Ιταλία και έρχεται κάθε εβδομάδα για τους αγώνες μας. Όμως, δυστυχώς η χθεσινή του πτήση ακυρώθηκε, λόγω απεργίας των ελεγκτών στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, με αποτέλεσμα την απουσία του.
Διευκρινίζεται ότι αν η Δραπετσώνα κερδίσει με 3-0, 3-1, τότε μας φτάνει νίκη του Μίλωνα, έστω και με 3-2.
Αν εμείς κερδίσουμε με 3-2, τότε χρειαζόμαστε νίκη του Μίλωνα μόνο με 3-0, 3-1.
Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα σημαίνει τον υποβιβασμό μας.
Είναι μια διαδικασία που καθόλου δε μας ευχαριστεί, καθώς μετά τα Ναυπηγεία που υποβιβάστηκαν, άλλη μία ομάδα της ΕΣΠΕΔΑ (Αργυρούπολη ή Δραπετσώνα) θα τα ακολουθήσει. Και το δε μας ευχαριστεί, πηγαίνει ότι παλεύουμε γι  αυτή τη θέση με το φίλο μας σωματείο της Αργυρούπολης.
Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους μας, ώστε να βοηθήσουν με την παρουσία τους την ομάδα μας, σε αυτήν την τελευταία για φέτος παράσταση και στο τέλος, όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη σωτηρία.
Για να δούμε, σήμερα, τι θα δούμε; Τις 50 αποχρώσεις του λευκού ή του μαύρου; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...