Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΤΟ FINAL-4 TOY KYΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗ NEPITPLUS

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ανδρών είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του οικοδεπότη Φοίνικα Σύρου ανοίγει την αυλαία σήμερα στις 17.15.
 Τυπικά ο δικέφαλος θα είναι γηπεδούχος, ωστόσο το Δ. «Βικέλας» θα είναι γεμάτο με Συριανούς που θέλουν να δουν τον Φοίνικα στον πρώτο του τελικό. Θέλουν να θυμηθούν στιγμές του 2012 που στο ίδιο γήπεδο πανηγύρισαν την κατάκτηση του League Cup. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει να πάρει στον τελικό από το μακρινό 1983 στην Θεσσαλονίκη.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα. Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ συμμετείχε κανονικά ο Βασίλης Κουρνέτας ο οποίος αποτελούσε το μεγάλο ερωτηματικό, ενώ στον Φοίνικα Σύρου ο Ράτκο Παβλίσεβιτς από την συνέντευξη Τύπου είχε ενημερώσει ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.
* Ο Φοίνικας με τον ΠΑΟΚ έχουν βρεθεί αντίπαλοι στο Κύπελλο και στην Α΄φάση της σεζόν 2009-10, στις 20/1 στη Σύρο και οι νησιώτες νίκησαν με 3-1 (25-21, 25-22, 19-25, 22-25, 15-13).


 Το ζευγάρι του περσινού τελικού συναντιέται ξανά στη Σύρο, αυτή τη φορά για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου ανδρών. Ο περσινός νικητής, Ολυμπιακός αντιμετωπίσει την Κηφισιά, σήμερα στις 20.00 στο «Δ. Βικέλας», με το νικητή να προκρίνεται στο μεγάλο τελικό. 
 Πριν από λίγες ημέρες, η ομάδα των βορείων προαστίων... γκρέμισε τον Ολυμπιακό από την κορυφή της Volleyleague και η ψυχολογία ανέβηκε. Άλλωστε, το κίνητρο της δεύτερης συνεχόμενης συμμετοχής σε τελικό είναι πολύ μεγάλο.  Αυτό όμως είναι άλλο ματς. Η ομάδα του Καζάζη, με 14 τρόπαια στο ενεργητικό της θέλει άλλο ένα κύπελλο και έχει την εμπειρία να διαχειριστεί το αρνητικό αποτέλεσμα. Οδηγό του θα έχει την περσινή μάχη και τη νίκη στον τελικό  της Καλαμάτας.

*Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλοι για το κύπελλο. Η πρώτη ήταν στον τελικό του 2014 στη Καλαμάτα όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 σετ.
Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από τη ΝΕΡΙΤPLUS. 

Παρακολουθείστε σε Live Streaming τον αγώνα μεταξύ των Μακεδόνων Αξιού με το Mαρκόπουλο σε συνεργασία με το deltasports.gr, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...