Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

"Ενώνουμε την πόλη με τη θάλασσα"

Με σύνθημα "Ενώνουμε την πόλη με τη θάλασσα", το ΣΑΒΒΑΤΟ 4 & ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ,  ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας προσκαλεί τους δημότες στην πρώτη δράση - παρέμβαση στον χώρο της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας. 

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: Σε συνέχεια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας σας προσκαλεί στην πρώτη δράση - παρέμβαση στον χώρο της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας. 
Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου προχωράμε σε καθαρισμό, δενδροφύτευση και διάνοιξη της πρόσβασης σε ένα κομμάτι της πρώην βιομηχανικής ζώνης. Σημείο συνάντησης Υδατόπυργος Δραπετσώνας, Εθνικής Αντιστάσεως & Γρ. Λαμπράκη, 9.00 το πρωί. 
Διεκδικούμε: την ανάπλαση της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας με χρήσεις αθλητισμού, πολιτισμού, εκπαίδευσης, υγείας, αναψυχής 
Απαιτούμε: την απομάκρυνση των επικίνδυνων και ρυπογόνων εγκαταστάσεων της Oil One και την οριστική απομάκρυνση των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ και της LAFARGE.
Δίνουμε προοπτική ανάπτυξης σε όλη την περιοχή του Πειραιά. Δίνουμε ανάσα σε όλη την Αττική. 
Δημιουργούμε το μέλλον της πόλης μας! 
Τρόπος μετακίνησης από τον Σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά: τρόλεϊ 20 στάση Δραπετσώνας, λεωφ. 859 τέρμα.
drapetsini.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...