Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 1-3 ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1 - Ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ

Νίκος ΚΟΥΝΑΣ (ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ)
Την πρόκριση για το φάιναλ φορ ανόδου στην Volleyleague εξασφάλισε ο Πανερυθραϊκός μετά τη νίκη με 3-1 επί της Νίκης Αιγινίου. Η ομάδα της Ερυθραίας έχοντας ήδη επιβληθεί του ΟΠΕΡ με το ίδιο σκορ, και ύστερα από μία ημέρας ξεκούρασης, πέρασε και το εμπόδιο της Νίκης Αιγινίου και είναι έτοιμη να συναντήσει τους πρωταθλητές των ομίλων.
Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό με τον Πανερυθραϊκό να παίζει ένα εξαιρετικό πρώτο σετ και να μην αφήνει τους αντιπάλους του να ... πάρουν ανάσα. Στη συνέχεια και ενώ έχανε με 2-0, η Νίκη Αιγινίου έκανε τις απαραίτητες αλλαγές, και σε συνδυασμό με τις αλλαγές του Πανερυθραϊκού, οι οποίες τον έκαναν να χάσει το ρυθμό του, έπαιξε πιο δυναμικά.


Τα σετ: 25-13, 26-24, 20-25, 25-21
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Λάιος): Κρέτσης, Μανιόπουλος, Κωστόπουλος Β., Κούνας, Λυκουρέσης, Παπακυριακού, Αχιλλεόπουλος -λ / Μπαρούτας -λ, Ρεζγκ, Κωστόπουλος Γ. Τοπαλίδης
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Γεωργόπουλος Β., Ιωαννίδης, Λαμπρινός, Γεωργόπουλος Αλ., Παπάζογλου, Γκορίδης, Παράσογλου -λ / Παπαλεξίου, Κιοσές, Βουλκίδης.

Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος του ειδικού τουρνουά ανόδου (θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Απριλίου με την συμμετοχή των Χανίων, Παναχαϊκής, Ηρακλή και Πανερυθραϊκού) θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στις 13.00.
 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ (06-02) 06
--------------------------------------------
2. ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (04-03) 03
3. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (01-06) 00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...