Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-2 ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Όταν σε έναν αγώνα βόλει, έχεις να αντιμετωπίσεις δύο αντίπαλους, είναι μαθηματικά βάβαιο, ότι οι πιθανότητες επιτυχίας σου, λιγοστεύουν πολύ.
Έτσι έγινε και χθες, στον εκτός έδρας αγώνα μας με τον ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑ, που ήταν και ο νικητής με 3-2 (25-21, 19-25, 25-17, 19-25, 15-13) σε 128΄, όπου η Δραπετσώνα εκτός του Φοίνικα, είχε να αντιμετωπίσει και τη διαιτησία του κ. Ναλμπάντη, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα - μετά την άδικη διαιτησία του στο αντρικό ''μη ενεργών'' κατά της ομάδας μας - επανέλαβε την άσχημη διαιτησία σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και καταδίκασε τη Δραπετσώνα σε ήττα. Χρειάζεται άμεσα επανάληψη σεμινάριου για πολλές εκφάνσεις των κανονισμών του βόλει, όπως στα πιαστά, στα μπλοκ άουτς και στo πότε αποτελεί παράβαση όταν πατάμε γραμμή.
Τέλος πάντων, ευτυχώς που ο αγώνας αυτός δεν ήταν κρίσιμος για την ομάδα μας για την είσοδο στα play off.
Και στα 4 πρώτα σετς, οι ομάδες που τα κέρδισαν είχαν πάρει μικρές διαφορές από τα μέσα τους και μετά, τις οποίες συντηρούσαν.
Στο 5ο σετ, το παιχνίδι πήγε πόντο - πόντο, μέχρι που το κέρδισε ο πιο ψύχραιμος.
Άριστη η διαιτησία της κας. Παπαθανασίου.
ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ: (Μπαμπούνης) Αγγελίδου, Φώτη, Λαμπροπούλου, Δούκα, Βλασοπούλου, Αντωνίου, Βελιανίτη (λ), Κωστάλα, Τσαβδάρογλου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Κολίγα, Φούσκα, Καραγιαννίδου, Μπουρέλι, Στάμου, Ιωάννου, Κρεμμύδα (λ), Μπολοβίνου (λ), Βεντούρη, Λαζαρίδου.
Οι υπόλοιποι αγώνες της 20ης αγωνιστικής, διεξάγονται σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...