Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΗ 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου και τις 50 αποχρώσεις του μαύρου, βιώσαμε σήμερα το απόγευμα σε διπλή προβολή.
Μπορεί να καταφέραμε να κερδίσουμε στον τελευταίο μας αγώνα τη Ροδίων Άθληση με 3-1 (25-14, 20-25, 25-22, 25-14), αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα Μίλωνα - Αργυρούπολης, δεν ήταν το επιθυμητό, καθώς η Αργυρούπολη με ανατροπή από το 1-0 και 2-1, κατάφερε και γύρισε τον αγώνα κερδίζοντας με 2-3, στέλνοντας μας στη Β΄ Εθνική. Με τη νίκη της αυτή, έφτασε τους 22 πόντους, ενώ η Δραπετσώνα υποβιβάστηκε συγκεντρώνοντας μόνο 21.
Είναι πολύ αργά για δάκρυα, καθώς την τύχη μας την κρατάγαμε εμείς στα χέρια μας, αλλά την παραδώσαμε μετά την άσχημη εμφάνιση και ήττα μας την προηγούμενη αγωνιστική από τον Πανελλήνιο. Για να φτάσουμε όμως μέχρι εδώ, συνέβησαν πολλά, τα οποία  βαρύνουν μόνο εμάς. Δεν ψάχνουμε για φταίχτες μακρυά από την καμπούρα μας.
Και επειδή, είμαστε φτιαγμένοι από σκληρό μέταλο, θα φροντίσουμε ώστε να διαψεύσουμε τον κανόνα, όταν οι αντρικές ομάδες υποβιβάζονται, να διαλύονται και από τώρα θα φροντίσουμε για την άμεση επάνοδο μας. Γιατί, όπως είπε και ο αρχηγός μας ο Βαγγέλης Στρατηγός,  ''Μπορεί να έπεσες αλλά σημασία έχει να ΣΗΚΩΘΕΙΣ''. Εμείς, συμπληρώνουμε ότι για τη Δραπετσώνα, αυτό επιβάλλεται.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Τσιμπινού και Μαρκάτη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζημιχάλης) Κογκαλίδης, Γκαιτάσοβ, Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Ρούσσος (λ), Μαλαματίνας, Δεληπρίμης.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΗ: (Αντωνιάδης) Μοσχούς, Μακρής, Κοκολάκης, Γιώτης, Γκένοφ, Κοτίτσας, Τσακογιάννης (λ), Καρύδας, Προδρομίδης.

1 σχόλιο:

  1. οι κατηγοριες χανονται στη μεση της σαιζον...τα τελευταια παιχνιδια και αποτελεσματα ειναι πολυ περιεργα....και πολλα ακουγονται τριγυρω...ενα τετοιο παιχνιδι που ειδα και ακουσα καποια πραγματα απο καποιον με γνωσεις του θεματος με εκαναν να αηδιασω και το αθλημα...οταν βλεπεις να παιζουν κανονικο θεατρο και να ηττωνται ομαδες που επρεπε να καθαρισουν παιχνιδι 3--0 για πλακα,καταλαβαινεις οτι δεν αξιζει να ασχολησαι...το ειδα,καταλαβα και αποχωρησα απο αυτο το παιχνιδι που η συμπεριφορα των παικτων εκανε μπαμ για συνενοηση....οταν φορας μια φανελα ή την τιμας ή δεν πας να κανεις τον καραγκιοζη...ουτε να βαλεις φιλαθλους σου να παρακολουθουν και να χανουν την ωρα τους ενω γνωριζεις οτι πας για ανοητη θεατρικη παρασταση.....γι αυτο ειναι αδεια τα γηπεδα...γιατι οταν καταλαβεις το καραγκιοζιλικι δεν ξαναπατας....μια κοινωνια τσιρκο...δυστυχως....καλη επανοδο στις μεγαλες κατηγοριες...χαιρετισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...