Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

EΥΡΥΑΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Πέτρος ΧΑΡΑΚΛΑΝΗΣ
Με εκτός έδρας ήττα από τον ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ με 3-0 (25-09, 25-20, 25-22) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το τμήμα των παμπαίδων μας, στη β΄ φάση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και κάνοντας πολλά λάθη, κύρια από έλλειψη συγκέντρωσης και αδράνειες, δώσαμε την ευκαιρία στην Ευρυάλη, να πάρει εύκολα το 1ο σετ.
Η συνέχεια ήταν διαφορετική, καθώς στο 2ο σετ, ξεκινήσαμε καλύτερα, προηγηθήκαμε μέχρι 7-12 και 18-19, αλλά η Ευρυάλη με αντεπίθεση, προηγήθηκε με 2-0.
Στο 3ο σετ, ήταν η σειρά της Ευρυάλης, να πάρει διαφορές με 15-5, 19-7, για να μειώσουμε, αλλά όχι τόσο, όσο χρειαζόταν για να μπούμε γερά στη διεκδίκηση της νίκης.
Πάντως, με την είσοδο και των ασθενούντων αθλητών, η συνέχεια αναμένεται καλύτερη.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Κότσιφα και Θεοφίλη.
ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ: (Χαμπίπης) Κολομπίρης, Νάργα, Καλλέργης Αν., Σουγιουλτζόγλου, Λύτρας, Διαμαντόπουλος - Πανταλέων / Ιωαννίδης, Τσοπανέλης, Κοπιτάς Ηρ., Καλλέργης Ιωσ., Κοπιτάς Στ., Κοκοσιούλης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Δαρδανός, Αμοριανός Πρ., Θωμόπουλος, Λεκάι, Χαρακλάνης, Κογκαλίδης / Αμοριανός Μ., Διαμαντής.
Ο άλλος αγώνας της 1ης αγωνιστικής ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, θα διεξαχθεί στις 01/04.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...