Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Το δεύτερο και σημαντικότερο βήμα της τριλογίας μας, δυστυχώς δεν ήταν επιτυχημένο, αφού το αντρικό μας τμήμα στον εκτός έδρας αγώνα με το ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ηττήθηκε με 3-1 (25-18, 25-23, 21-25, 25-23).
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε εντελώς μεταμορφωμένη σε σχέση με τον αγώνα με το Μίλωνα, χωρίς πάθος και ρυθμό στο παιχνίδι της.
Παρά ταύτα όμως στο 1ο σετ, είμασταν μέχρι το 15-15 στη διεκδίκηση του σετ, αλλά ο Πανελλήνιος με σερί 10-3, προηγήθηκε εύκολα με 1-0.
Στο 2ο σετ, ξεκινήσαμε λίγο καλύτερα από τον Πανελλήνιο, διατηρώντας μια ισχνή διαφορά μέχρι το 8-10, για να ισορροπήσει το σετ ο Πανελλήνιος, να προηγηθεί με 15-14 και να πάει το σετ, μέχρι το τέλος πόντο - πόντο, για να κάνει ο Πανελλήνιος το 2-0, εκμεταλλευόμενος τα λάθη και τη νωθρότητα μας. 
Κάτι φάνηκε να αλλάζει στο 3ο σετ, στο οποίο μετά το 5-5, αρχίσαμε και παίρναμε διαφορές τις οποίες συντηρούσαμε και αυξάναμε, δείχνοντας και τα πρώτα ψήγματα πάθους, μέχρι το τελικό 21-25.
Περιμέναμε τη ψυχολογική και αγωνιστική ανάταση της ομάδας στο 4ο σετ και πράγματι στην αρχή δικαιωθήκαμε. Όλα αυτά μέχρι το 3-8. Στη συνέχεια ο Πανελλήνιος, εκμεταλλεύτηκε ίσως το μεγάλο μας άγχος ροκάνιζε τη διαφορά, ισοφάρισε σε 15-15, προηγήθηκε με 22-19, για να κλείσει σετ και αγώνας.
Πέρα βέβαια απ΄ όλα τα άλλα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τη ξαφνική απουσία τριών αθλητών μας και τον τραυματισμό του αρχηγού μας Στρατηγού από τον προηγούμενο αγώνα και έτσι η ομάδα παρατάχτηκε με το Δεληπρίμη σε ρόλο κεντρικού. 
Ως επιμύθιο για το σημερινό αγώνα, μόνο αυτό. Οι φταίχτες της ήττας, είμαστε μόνο εμείς.
Τώρα πια, με δεδομένο τη νίκη της Ρόδου επί του Μίλωνα με 3-0, στην τελευταία αγωνιστική χρειαζόμαστε καθαρή νίκη μας επί της Ρόδου και νίκη του Μίλωνα επί της Αργυρούπολης με οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση νίκης μας επί της Ρόδου με 3-2, τότε χρειαζόμαστε καθαρή νίκη του Μίλωνα. Δυστυχώς, τώρα πια δεν κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας, αλλά εξαρτόμαστε απ΄ άλλους. Έστω κι έτσι, όμως, ας γίνει.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μιχαήλογλου και Παπαστάμου.
ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: (Λακασάς) Δημητούλης, Ντινόπουλος, Αγγέλου, Κάλας, Τοκάνης, Μπάση, Αντωνιάδης (λ), Κωνσταντινίδης, Ζαρμπίνης, Μπουγάς, Καλλιντέρης.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζημιχάλης) Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Δεληπρίμης, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Μπαλτάσης, Ρούσσος (λ), Μαλαματίνας, Στρατηγός.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...