Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ο 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ Α1 ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ




ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1ος τελικός, 23/4, 20.00, Novasports 3)
Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Volleyleague με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή. Στον πρώτο τελικό (23/4, 20.00, Γεωργουλέας-Γεωργιάδης, Novasports 3), γηπεδούχος θα είναι ο ΠΑΟΚ αφού έχει το πλεονέκτημα έδρας σαν πρώτος στην κανονική περίοδο.


Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήδη ζει ιστορικές στιγμές, καθώς μετά το πρώτο του τρόπαιο (κατέκτησε το Κύπελλο) ετοιμάζεται να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελικούς πρωταθλήματος. Η προετοιμασία  ολοκληρώνεται αύριο το πρωί με τον Γιάννη Καλμαζίδη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.
Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο έμπειρος στους τελικούς με τα 26 τρόπαια να το αποδεικνύουν. Μάλιστα από τη σεζόν 1990-91 έχει συμμετάσχει σε 17 τελικούς πλέι οφ και στο διάστημα αυτό έχει πάρει 14 τρόπαια (συμπεριλαμβανομένου και του πρωταθλήματος του 1994 που δεν έγιναν πλέι οφ).
Για την Πέμπτη το πρωί είναι η προγραμματισμένη και η σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Αστυνομίας και των εκπροσώπων των δύο συλλόγων για τα μέτρα τάξης ασφαλείας του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στους τελικούς με δυσκολία και πέντε αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό (3-2 νίκες), ενώ ο Ολυμπιακός επικράτησε του Φοίνικα Σύρου με 3-1 νίκες.
Οι δύο ομάδες έχουν φέτος από μία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και με το ίδιο σκορ (2-3). Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη στη Σύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...