Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL 4 ΤΩΝ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΝΤΡΩΝ

Θωμάς ΠΕΤΙΚΙΔΗΣ
Με δύσκολη εντός έδρας νίκη επί του ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ με 3-2 (21-25, 25-13, 18-25, 25-19, 15-09), πέτυχε την πρόκριση της στο final 4 το αντρικό μας τμήμα των μη ενεργών, στην πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας, δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα και στο 1ο σετ, δώσαμε το δικαλιωμα στην Αργυρούπολη να έχει σε όλη τη διάρκεια του δαφορά 3-4 πόντων, την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος και το 0-1.
Στο 2ο σετ, όμως μπήκαμε με αποφασιστικότητα και δε συναντήσαμε δυσκολίες για την ισοφάριση σε 1-1.
Στο 3ο σετ, επανήλθαν στην ομάδα μας τα πολλά λάθη, δε καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και φυσιολογικά η Αργυρούπολη, έκανε το 1-2.
Το 4ο σετ, ξεκίνησε με την Αργυρούπολη να θλελει να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση πρόκριση και προηγήθηκε με 0-5. Ένα γρήγορο όμως 10-0 της ομάδας μας, αποκατέστησε την τάξη και εύκολα ισοφαρίσαμε σε 2-2.
Στο 5ο σετ, μπήκαμε ορεξάτοι για να καταφέρουμε την πρόκριση στην τελική φάση και τα καταφέραμε παίζοντας καλό βόλει.
Άριστη η διαιτησία της κας. Γεωργάκη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Σκαρτάδος) Καλαφατέλης, Βενεκές, Πετικίδης, Καγιαλής, Μαρμαρινός, Βραδής, Χαλαβαζής (λ), Κογκαλίδης Γ., Μπουλούμπασης.
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αρβανίτης, Μαργέτης, Ντούβλης, Κοντογιαννόπουλος, Κομνηνός, Καλομπράτσος, Μανούρας, Παπανικολάου, Καλτσουνής, Χριστοδούλου, Αγγελάκης, Σιδέρης.
Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες, θα προκύψουν από τους νικητές των αγώνων:
ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΤΕΡΜΙΤΕΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΣΥΔΠΕ - ΠΗΓΑΣΟΣ
Τα ζευγάρια της τελικής φάσης, είναι τα εξής:
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΤΕΡΜΙΤΕΣ ή ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ή ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΥΔΠΕ ή ΠΗΓΑΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...