Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. - ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 3-0 ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 5-8 ΤΗΣ Α1 ΑΝΤΡΩΝ



"Ξέχασαν" τα προβλήματα και μπήκαν στην 6αδα  
 Οι παίκτες του Εθνικού άφησαν στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα και παρότι λόγω των κινητοποιήσεων τους δεν έκαναν προπονήσεις τις δύο τελευταίες ημέρες νίκησαν με 3-0 τον Παμβοχαϊκό στο νοκ άουτ αγώνα για τις θέσεις 5-8 του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο Εθνικός εξασφάλισε θέση στην 6αδα και για τις θέσεις 5-6 θα υποδεχτεί στην Αλεξανδρούπολη στην Κηφισιά. Η 5η θέση θα κριθεί στις δύο νίκες.

Ο Παμβοχαϊκός κατατάχθηκε στην 7η θέση και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο εφετινό πρωτάθλημα. Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τον Εθνικό να έχει το πάνω χέρι και σε όλη τη διάρκεια να βρίσκεται μπροστά στο σκορ, φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στους πέντε πόντους (9-4, 18-13). Το εξαιρετικό μπλοκ των Κιόσση και Αν. Δαλακούρα εμπόδισε τις προσπάθειες του Παμβοχαϊκού, ενώ σχεδόν αλάνθαστη ήταν και η άμυνα του Εθνικού.

Το 2ο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, ο Παμβοχαϊκός πέρασε μπροστά 14-13 αλλά στο 22-22 ο Εθνικός με δύο κόντρα επιθέσεις ξέφυγε 24-22 και πήρε το σετ. Ωστόσο η ψυχραιμία των παικτών του Σάκη Μουστακίδη, μίλησε στα τελευταία λεπτά του σετ και τους έδωσε τη νίκη με σκορ 25-23.

Έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος τους, οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη, αν και απειλήθηκαν σε κάποια σημεία από τον Παμβοχαϊκό, πήραν και το 3ο σετ. Εξαιρετικό μπλοκ, αλάνθαστη άμυνα και αποτελεσματικό σέρβις, ήταν τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά μετά το 16-16 όπου ο Εθνικός ξέφυγε με σερί 3-0 για το 19-16.
Σύμφωνα με την ΕΣΑΠ με ευθύνη του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν κρατήθηκαν στατιστικά και δεν υπήρξε on line από τον αγώνα.

Διαιτητές: Τσεπκινλής, Ιωαννίδης

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-23, 25-20)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σάκης Μουστακίδης): Αν. Δαλακούρας, Μίχαλιε, Κασαμπαλής, Κ. Δαλακούρας, Άντριτς, Κιόσσης / Δαρίδης (λ), Δημητριάδης, Τσέλιος, Κοντοστάθης.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Μίχαελ Μέρτεν): Τερζής, Σπένσερ, Κανέλλος, Σαρικεϊσογλου, Βανδώρος, Ντούσαρμ / Ζήσης (λ), Μακρυγιάννης.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...