Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3-1 ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ

Ελένη ΚΑΓΙΑΛΗ
Την πρώτη του νίκη, στην 4η αγωνιστική σημείωσε το γ΄ τμήμα των παγκορασίδων μας, σε εντός έδρας αγώνα επί του ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ με 3-1 (17-25, 25-20, 25-22, 25-17).
Με τη νίκη μας αυτή, διατηρούμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για την πρόκριση μας στην τελική φάση, αν και αυτή πια δεν την κρατάμε στα χέρια μας, καθώς χρειάζεται δύο νίκες δικές μας ή και μία νίκη και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τριπλή ισοβαθμία και αντίστοιχα δύο ήττες της Ηλιούπολης, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας υστερούμε στους μεταξύ μας αγώνες για 6 πόντους.
Η ομάδα μας, έπαιξε πολύ καλό, στρωτό και πειθαρχημένο βόλει, αν και τα κορίτσια μας, ξεκίνησαν κάπως μουδιασμένα. Στη συνέχεια όμως βελτιώθηκαν και απλά εκμεταλεύτηκαν τα λάθη της αντίπαλης ομάδας.
Άριστη η διαιτησία της κας. Κατερλή και του κ. Μαντούβαλου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Μαρμαρινός) Μπουλούμπαση, Νόου, Κυρίσογλου, Αντωνοπούλου, Γιουνούς, Σταμπολίου / Καγιαλή, Λεούση.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: (Καραγιάννης) Ξηραδάκη, Παπαγεωργίου, Λάβδα, Μαρκάκη, Καραβαγγέλη, Σκαλιώτη / Τόλια, Γκόνη, Πλάτσα, Μπότου, Μαργαρίτη, Κοντούδη.
Στον άλλο αγώνα της 4ης αγωνιστικής ΜΙΛΩΝΑΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ (12-02) 08
2. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Γ (08-08) 06
---------------------------------------------------
3. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ Γ (05-10) 05 (2)
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Γ (05-10) 05 (1) 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...